Brugt
Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.

Vare: EX20260142

|

Model: STAR_SEAT_16

Brugt Designstole - 2 stk. - maks. 150 kg - sæde 50 x 47 cm - grå

kr 879.00 kr 1,099.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Stabilt konstrueret stol med en høj bæreevne på 150 kg
  • Universalstol til café, venteværelse, pauserum eller som spisestuestol
  • Komfortabelt, ergonomisk formet sæde på 50 x 47 cm
  • Solide materialer af plast og træ der er legende lette at rengøre
  • Stilfuld, elegant og tidløs designer-stol

PRODUKTBESKRIVELSE

Elegant designer-stol af gode materialer

Denne designer-stol STAR_SEAT_16 fra Fromm & Starck kan f.eks. bruges som spisebordsstol, køkkenstol, balkonstol og venteværelsesstol. Fromm & Starck er din ekspert indenfor kontorindretning og komfortable møbler der også kan bruges på restaurant, café og privat i hjemmet.

Magelige designstole fra Fromm & Starck

Den grå designer-stol er fremstillet af modstandsdygtigt plast og har et sæde der måler 50 x 47 cm. Ryglænet har luftsprækker. Ikke mindst om sommeren er det rart at mærke luften på ryggen gennem sprækkerne. I dette sæt medfølger 2 stk. stole med en maks. bæreevne på 150 kg. Selv under maks. belastning knirker stolen ikke. Den ergonomisk formede stol med ryglæn er dejligt afslappende at læne sig tilbage i. Derfor er stolen perfekt til en stilfuld café, et venteværelse eller pauserum på arbejdet.

Stolen har fire stoleben hvorpå den hele tiden står stabilt. Stolebenene er af bøgetræ. Fødderne har plastkapper for at forhindre ridser i gulvet. Stolens materialer af polypropylen og bøgetræ er ikke kun robuste og langlivede, men også legende lette at rengøre. Køb stole fra Fromm & Starck der kombinerer et tidløst og elegant design med holdbare og rengøringsvenlige materialer.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser