Vare: EX10260176

|

Model: STAR_MCAB_14

Metalskab med lås - 90 x 40 x 180 cm - 3 skuffer - pengeskab

kr 4,299.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Metalskab med samlet bæreevne på 220 kg
  • Ekstra sikkert metalskab med fire låse med to galvaniserede nøgler og indbygget pengeskab
  • To glaslåger så man kan se indholdet på de øverste hylder
  • Stabil konstruktion af 0,6 mm tykt stål med overfladebehanding af elektrostatisk kunstharpiks
  • Nemt at montere med det medfølgende tilbehør og den overskuelige brugsanvisning

PRODUKTBESKRIVELSE

Sikkert metalskab til firmaer og private

Dette aflåselige metalskab STAR_MCAB_14 fra Fromm & Starck, din ekspert indenfor kontorindretning, er beregnet til at bringe orden på kontoret, i værkstedet eller hjemmet. Denne model har skuffer, skabe, to glaslåger og et indbygget pengeskab. Skabet kan f.eks. bruges til vigtige dokumenter eller andre værdigenstande. Det stabile kontorskab med lås er udført i et lysegråt design der passer ind i enhver indretningsstil.

Stålskab med lås med et væld af anvendelsesmuligheder

Med den solide konstruktion står skabet hele tiden stabilt. De fire låse kan aflåses sikkert. Til hver lås medfølger en nøgle og ekstranøgle fabrikeret i en langtidsholdbar zinklegering. Dermed kan vigtige dokumenter, arbejdsmaterialer og værdisager beskyttes mod uvedkommende adgang.

Metalskabet er fremstillet af stål med en overfladebehandling af kunstharpiks (epoxi). Dermed kan skabet også holde til at stå i mere rå omgivelser som industrihaller uden at vise tegn på slid. Fordelt på de fire hylder har skabet en samlet bæreevne på 220 kg. En ekstra sikker opbevaringsplads giver pengeskabet der er skjult bag en af skabslågerne, og udstyret med en særlig lås.

Det 90 cm brede skab monteres på kun et øjeblik med de medfølgende skruer og brugsanvisningen. Med højden på 1,80 m og de tre skuffer giver skabet god opbevaringsplads, der kan være til nytte på ethvert kontor. De to øverste skabslåger er af glas så man har mulighed for at se indholdet gennem ruden.

N.B. Produktet skal samles efter leveringen.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL