Nyheder

Vare: EX10090490

|

Model: HT-WT-1000LN

Regnvandsbeholder - 1000 l

kr 1,299.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Flere anvendelsesmuligheder - til haven, camping eller transportabel brug
  • Solid - slidstærkt materiale af PVC 500D, rist i regnvandsåbningen
  • Stabil - 10 stænger fastholder regnvandsbeholderens form. Fødderne giver stabilitet
  • Kompakt - fylder sammenrullet kun lidt
  • Praktisk - vandet kan hældes op i en vandkande med vandhanen på midten. Den nederste vandhane med 3/4"-tilslutning bruges til at tømme hele vandtønden

PRODUKTBESKRIVELSE

Regnvandsbeholder til haven.

Spild ikke det værdifulde regnvand! Denne regnvandsopsamler har en volumen på 1000 l og fyldes vha. nedløbsrøret på huset. Regnvandsbeholderen kan også bruges til camping, kolonihaven m.m. Det eneste man har brug for, er at det regner, for at beholderen skal blive fyldt.

Regnvandsopsamler fra hillvert

Regnvandstønden er stillet op på bare et øjeblik. Materialet af slidstærkt PVC sættes op vha. plaststængerne. Fødderne på stængerne giver regntønden en højere stabilitet. Foroven er der et hul hvorigennem regnvandet kommer ind i tønden. Risten sørger for at blade og snavs ikke kommer ind i regnbeholderen.

Denne regnvandsbeholder har tre afløb og risten til at holde regnvandet rent. Med vandhanen på midten fylder du din vandkande. Afløbshanen nede ved jorden har en 3/4"-tilslutning hvorpå kan monteres en haveslange. Ved stærk regn er der en overløbshane foroven.

Alle materialerne er yderst solide og beregnet til udendørs brug. PVC-materialet er fremstillet af 500D. Samtidig er materialet let bøjeligt og nemt at rulle sammen. For at vandet fra nedløbsrøret kan ramme regnvandshullet i midten af beholderen, medfølger forskellige elementer der kan sættes på nedløbsrøret. Til store regnmængder er det muligt at kombinere flere regnvandsbeholdere med hinanden. Hver dråbe tæller!

TEKNISKE DETALJER