Trustpilot
Tilbud
Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt

Regnvandsbeholder - 1000 l

869,00 kr. 954,41 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10090490

|

Model: HT-WT-1000LN

Laveste pris garanteret
Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 26. juli
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
869,00 kr.
3+
5%
825,55 kr.
5+
10%
782,10 kr.
10+
15%
738,65 kr.
Hovedfunktioner
  • Flere anvendelsesmuligheder - til haven, camping eller transportabel brug
  • Solid - slidstærkt materiale af PVC 500D, rist i regnvandsåbningen
  • Stabil - 10 stænger fastholder regnvandsbeholderens form. Fødderne giver stabilitet
  • Kompakt - fylder sammenrullet kun lidt
  • Praktisk - vandet kan hældes op i en vandkande med vandhanen på midten. Den nederste vandhane med 3/4"-tilslutning bruges til at tømme hele vandtønden
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Regnvandsbeholder til haven.

Spild ikke det værdifulde regnvand! Denne regnvandsopsamler har en volumen på 1000 l og fyldes vha. nedløbsrøret på huset. Regnvandsbeholderen kan også bruges til camping, kolonihaven m.m. Det eneste man har brug for, er at det regner, for at beholderen skal blive fyldt.

Regnvandsopsamler fra hillvert

Regnvandstønden er stillet op på bare et øjeblik. Materialet af slidstærkt PVC sættes op vha. plaststængerne. Fødderne på stængerne giver regntønden en højere stabilitet. Foroven er der et hul hvorigennem regnvandet kommer ind i tønden. Risten sørger for at blade og snavs ikke kommer ind i regnbeholderen.
Denne regnvandsbeholder har tre afløb og risten til at holde regnvandet rent. Med vandhanen på midten fylder du din vandkande. Afløbshanen nede ved jorden har en 3/4"-tilslutning hvorpå kan monteres en haveslange. Ved stærk regn er der en overløbshane foroven.
Alle materialerne er yderst solide og beregnet til udendørs brug. PVC-materialet er fremstillet af 500D. Samtidig er materialet let bøjeligt og nemt at rulle sammen. For at vandet fra nedløbsrøret kan ramme regnvandshullet i midten af beholderen, medfølger forskellige elementer der kan sættes på nedløbsrøret. Til store regnmængder er det muligt at kombinere flere regnvandsbeholdere med hinanden. Hver dråbe tæller!

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


Sorter efter :

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter