Trustpilot
(15) anmeldelser

Trækvogn - 550 kg - kan tippes - 150 l

1.799,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10090175

|

Model: HT-Q.BASS-550

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Leveringstid ca. 3-5 hverdage
Hovedfunktioner
  • Trækvogn til havearbejde 150 l / 550 kg
  • Nem på- og aflæsning samt tipfunktion
  • Terrængående hjul med en diameter på 33 cm
  • Styrepind med ergonomisk, blødt håndtag
  • Robust konstruktion med dobbeltramme og holdbare dæk
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.7

Baseret på 15 karaktergivninger

Sorter efter :

sidste år Offentliggjort på Expondo Italy

er et spørgsmål om, at artiklen ikke har fundet, hvor man kan stille spørgsmål

Har vognen, der henvises til i genstanden, et tilbehør til plænetraktorer, når håndtaget til manuel bugsering er fjernet?

Svar fra

Det er et godt spørgsmål. Kontakt os på 06 97 63 24 04 eller skriv til [email protected]. Vi hjælper dig med at finde svaret.
Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Amazon Germany

god vogn

god til havetraktor

Vis den originale anmeldelse

for 18 dage siden Offentliggjort på Expondo France

Perfekt

Virkelig ikke skuffet over mit køb. En super kapacitet, der gør det nemmere at flytte udstyr i hele haven (snegl, skovl, hakke, pose jord, kumme osv.). Derudover byggede jeg 3 lette panelsider for at hæve kroppen med 70 cm. Kun lykke 🥹. Det eneste, der mangler, er motoren til vurderingerne 🤪

Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på ManoMano France

Til en stor have er dimensionerne af denne vogn ideelle. Konstruktionen virker robust og håndteringen er fremragende. Affaldsbeholderens vippesystem er meget praktisk. Glad for mit køb.

Vis den originale anmeldelse

for 6 måneder siden Offentliggjort på Expondo United Kingdom

Strålende produkt

Bestilte denne trolley var ikke sikker på, hvad jeg kunne forvente ordentlig, kraftig byggekvalitet let at flytte let at dumpe ting godt produkt

Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Amazon Germany

Super stabil del, anbefaling!

Ikke købt her, men bestilt direkte fra sælger. I modsætning til de fleste andre enheder, der sælges som denne, er der tre alvorlige forskelle: a. underbygning; Her er ingen tynde vinkelplader eller lignende, alt er massivt firkantet profil.b. vippefunktion; Her bliver "chassiset" på plads og forkorter ikke akselafstanden som med mange andre modeller. Det betyder, at stabiliteten ikke påvirkes.c. Trækstangen har mulighed for kobling, håndtaget kan forsænkes indad og forbliver dermed "ombord". Meget elegant løsning!Karret er desuden ekstremt stabilt (tykt materiale, ligner en højkvalitets byggespand) Meget manøvredygtigt, letløbende og ekstremt stabilt. (Selv tre børn, der fiflede rundt på den, væltede den ikke). Monteringen var lidt besværlig med karrets samling i det første trin; bedst gøres med to personer. Den er så samlet i løbet af cirka 20 minutter Tykke og massive skruer, intet at klage over. Eneste ulempe: Vær forsigtig med trækstangens leje! Men det er en stor ting ;-) Jeg vil klart anbefale det, flot stykke!

Vis den originale anmeldelse

for 7 dage siden Offentliggjort på Expondo Denmark

Super robust og god

Lækker robust og kraftig vogn

sidste år Offentliggjort på Expondo France

En god vogn

Hillvert HT-Q.BASS-550 havevognen minder meget om den højt respekterede 1200 lb Gorilla Carts GOR6PS. I modsætning til hvad der er angivet i beskrivelsen, er hjulene ikke 250 mm, men 13 tommer (330 mm). Belastningen angivet på dækkene er 300 lb, pr. hjul, 1200 lb for det hele eller 544 kg, deraf indikationen på 550 kg. Inflationen må ikke overstige 2,07 bar. Montering er ikke noget problem, boltene (låseskruer, spændeskiver) er af tilfredsstillende kvalitet. Der er en stærk lugt af gummi ved udpakning, som varer ved i flere dage. Jeg brugte denne vogn, trukket af en traktor til at flytte lidt mere end 4 snore af fugtigt træ over hundrede meter, på skrånende og mærkbart ujævnt terræn, omkring 60-70 ture. Samlingens 70 cm bredde samt den omtrentlige vægt på 31 kg bidrager til samlingens fremragende stabilitet. Trolleyens manøvredygtighed, i fremadgående bevægelse, er forbløffende, men næsten umulig i bakgear, vognen går straks i krabbetilstand. At vippe plastkassen af god tykkelse udgør ikke et problem. Opbevaring kræver 70 cm i bredden, 112 cm i længden i normal position eller 0,80 m, når vognen vippes bagud på kroppen. Afslutningsvis er jeg meget tilfreds med produktet, som skal bekræftes over tid. Ingen sammenligning mulig med produkter, der koster 100 euro.

Svar fra

Tak for dine positive og opmuntrende ord. Vi ser frem til at hjælpe dig med at handle og nå dine mål fremover. Hav en god dag !
Vis den originale anmeldelse

for 7 måneder siden Offentliggjort på Expondo Austria

Som forventet

Købt for nylig, har ikke arbejdet med det endnu, gør et meget godt indtryk. Virker meget robust, karret er af høj kvalitet og stabile, tykke vægge. Chassiset er meget stabilt, med 2 børn indeni forbliver det stabilt i snævre hjørner, tipning fungerer perfekt. Håndtaget ligger behageligt i hånden og rasler ikke så meget rundt, som det er tilfældet med mindre modeller. Det er dog et rigtig stort stykke, der kræver plads. Jeg glæder mig allerede til det første havearbejde. Selv uden egentlig arbejde kan jeg stadig anbefale bilen.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Spain

God bil til alt

Forsendelsen var hurtig...varen kom meget godt emballeret...når den er samlet, er vognen stærk og modstandsdygtig...i tilfælde af at jeg har smurt og glattet alle led og led i håndtaget og hjulhusene.. tror jeg Jeg har en bil i mange år, og manøvredygtigheden er meget høj.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter