Trustpilot
(17) anmeldelser

Afretter- og tykkelseshøvl - 1500 W - 2 knive - 252 mm bredde

3.399,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10062509

|

Model: MSW-WOBD-1500L

Prisen er inkl. 25% moms.
5% discount ved mindst 3 af samme vare 10% discount ved mindst 5 af samme vare
Samlet pris
Pr. stk.
Rabat
3.399,00 kr.
3.399,00 kr.
0%
9.687,15 kr.
3.229,05 kr.
5%
15.295,50 kr.
3.059,10 kr.
10%
Hovedfunktioner
  • Universel - 2 apparater i 1 til at afrette og høvle
  • Kompakt - letvægtig elhøvl til små håndværksvirksomheder
  • Justerbar - gennemkørselshøjden kan reguleres fra indenfor: 5 - 120 mm. Der kan høvles op til 2 mm af.
  • Stort arbejdsbord - til afretteren på 920 x 263 mm. Afretteren kan fjerne et lag på op til 2,5 mm
  • Kraftig effekt på 1500 W driver de 2 høvlknive med en hastighed på op til 9000 omdr./min.
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 17 karaktergivninger

Sorter efter :

for 2 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

Fantastisk kvalitet

Fremragende kvalitet, præcis høvling, blød start, ret støjsvag, ser meget solid ud og kan også mærkes på enhedens vægt, sænke- og løftemekanismer fungerer meget effektivt og problemfrit. Når det kommer til brug, synes jeg det er nemt og funktionelt. Med hensyn til toppen er den godt nivelleret og kan let justeres om nødvendigt, den er enkel, lavet af aluminium og meget solid. Tykkelsen fjerner perfekt hele brættets længde og fjerner den meget jævnt fra hele overfladen. Installation af spånudtrækkeren er OK, intet falder ud. Det overgik bestemt mine forventninger.

Vis den originale anmeldelse

for 3 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

En solid maskine, jeg anbefaler den

Alt er ok

Vis den originale anmeldelse

for 2 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

Præcis hvad jeg har brug for

Apparatet er ikke det billigste, tidligere havde jeg en thicknesser fra DW, som var af rigtig god kvalitet. Men tiden er kommet. MSW er PLN 1.000 fra DW - og denne forskel i pris og meninger fik mig endelig til at købe den. Indtil videre kan jeg sige, at den i flere tilfælde klarede sig meget bedre end min tidligere DW og er præcis den enhed, jeg har brug for. Jeg håber bare, at MSW'en bliver lige så holdbar som DW'en (som jeg har arbejdet på i ca. 5 år - med tung belastning), den gør et rigtig godt indtryk og er solidt lavet. Så jeg synes det skal holde længe.

Vis den originale anmeldelse

for 3 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Rigtig god maskine!

Pris/ydelse er i top. Meget tilfreds...

Vis den originale anmeldelse

for 3 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

Super!

Jeg anbefaler at købe enheden, købt sammen med en fræser. Begge overraskede mig med meget god kvalitet og perfekt pasform. Tilfreds med købet! Vi anbefaler.

Vis den originale anmeldelse

for 3 måneder siden Offentliggjort på Expondo Italy

MSW - HØVLER Kant og tykkelse

Virkelig fremragende produkt, maskinen er robust, præcis og af fremragende kvalitet. Arbejdsfladen er godt kalibreret og bearbejdningen af de tykke stykker er også meget god.

Vis den originale anmeldelse

sidste måned Offentliggjort på Expondo Sweden

Prisbillig og solid kombimaskine.

Maskinen blev leveret godt indpakket med støbt styropor og kraftig pap, og uden skader. Maskinen er velbygget med et robust stel, hele høvlbordet er lavet af trykstøbt aluminium og er ekstremt robust og måler 915mm x 260mm. Højdejusteringsskruerne til både det lige høvlbord og høvlbordet er godt justeret og viser intet som helst slør i indstillingerne. Det lange vinklede sideanslag med målene 635 mm x 130 mm, og afskærmningen til fræseren er fremstillet i aluminium. Maskinen giver et solidt indtryk af kvalitet og præcision. Jeg anbefaler denne maskine til alle hobbytømrere og professionelle brugere, som har brug for en stabil og prisbillig maskine, som også er nem at tage med til forskellige jobs. Jeg kan også anbefale den mobile spånsuger jeg købte til Richt og høvlen, med model nr: MSW-DUCO-E50 L, en transportabel spånsuger med beholder i kraftig stålplade og med en 2 meter lang sugeslange med en diameter på 100 mm. Slangen kan opbevares i beholderen, når den ikke er i brug.

Vis den originale anmeldelse

for 3 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

Første forsøg, fantastisk

Købt for et par dage siden - første test udført på fyrretræsbrædder. Den flyver meget godt. Jeg har et projekt planlagt og klar til at blive afsluttet, så jeg vil give en endelig udtalelse, når det er færdigt. Men efter de første test ser jeg, at det er en anstændig enhed. Første gang jeg prøvede at bruge tykkere, skar den lidt i enderne - men til sidst, efter et par flere brædder, viste det sig at være et spørgsmål om øvelse, og ikke et problem med selve apparatet. Det eneste mindre minus er brugervenligheden - for en nybegynder er det ikke så nemt at bearbejde materialet som i videoer. Men dette er også mit første projekt, så dette ville nok være det samme med enhver anden enhed.

Vis den originale anmeldelse

for 3 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

Fuld anbefaling!

Hvordan er de første indtryk efter et par ugers brug? Jeg kan sige, at prisen i forhold til kvaliteten er fantastisk – det er den bedst fremstillede enhed, jeg nogensinde har haft mulighed for at arbejde med. Maskinen har solide og jævne aluminium toppe. Hegnet i høvlen er absolut på højeste niveau som i produkter fra højeste prisklasse. Meget solid, høj, justerbar i længderetningen og i vinkel - det fungerer fantastisk, hegnet er stift - hvilket forbedrer præcisionen. Derudover vibrerer eller ryster intet og hviler godt på bordet. Selve håndværket giver også indtryk af et produkt, der holder i mange år. Jeg anbefaler klart købet, jeg er meget tilfreds.

Vis den originale anmeldelse

for 2 måneder siden Offentliggjort på Expondo Hungary

5 stjerner

Kom hurtigt, fungerer perfekt! Den bedste værdi for pengene!

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter