Vare: EX10061138

|

Model: MSW-SBR-01

Ribrem-værktøj - universelt - 5 dele

kr 369.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Professionel og materialeskånende på- og afmontering af ribremmen
  • Kompatibelt med motorer uden strammerulle fra Ford, Alfa-Romeo, BMW, Citroën, Chrysler, Fiat, Mazda, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, VW, Volvo
  • Værktøj til bil der passer præcist i formen til motorelementerne, og derfor er nemmere at anvende
  • Værktøj der ikke slider på motorens dele
  • Inkl. praktisk kuffert til opbevaring og transport

PRODUKTBESKRIVELSE

Professionel montering af ribremmen med autoværktøj fra MSW

Med dette ribrem-værktøj MSW-SBR-01 fra MSW's store udvalg af autoværktøj kan man af- og påmontere ribremmen på motorer uden strammerulle, som bliver mere og mere hyppige. Specialværktøjet er egnet til PSA- og Ford-motorer lige så vel som modeller fra Alfa-Romeo, BMW, Citroën, Chrysler, Fiat, Mazda, Opel, Renault, Seat, Skoda, Smart, VW og Volvo. Med sit brede anvendelsesområde henvender dette værktøj sig både til den professionelle automekaniker og hobbymekanikeren.

Høj kompatibilitet og materialeskånende af- og påmontering med ribrem-værktøj fra MSW

Nye motorgenerationer afstår mere og mere fra brugen af remstrammer. I stedet anvendes elastiske ribremme der dog kræver specialværktøj i tilfælde af en udskiftning. Dette værktøj til af- og på montering fra MSW er den perfekte løsning til stort set alle bilmodeller uden strammerulle. Værktøjssættet i fem dele indeholder alt hvad man skal bruge til en materialeskånsom af- og påmontering af ribremmen. I sættet er indeholdt to afmonteringsredskaber samt tre forskellige slags strammere til en professionel udskiftning uden at beskadige den nye ribrem.

Værktøjet er fremstillet i robuste materiale der kan klare udfordringerne. Takket være det gode materiale kan værktøjet tåle at blive brugt igen og igen, selv med stor kraftudfoldelse. De enkelte værktøjsdele passer i formen præcist til en udskiftning af ribrem og giver derfor et sikkert og effektivt arbejde. Betjeningen er nem og ukompliceret.

Dette autoværktøj leveres i en praktisk kuffert af brudsikker plast. Hver del har sin egen plads. Kufferten er kompakt og finder plads i ethvert værksted. Kufferten har håndtag for nem transport.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL