Trustpilot
(1) anmeldelse

Rørudklinker - 56 mm - 0 til 60°

619,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10061176

|

Model: MSW-PN-100

Prisen er inkl. 25% moms.
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
619,00 kr.
3+
5%
588,05 kr.
5+
10%
557,10 kr.
10+
15%
526,15 kr.
Hovedfunktioner
  • Borevinklen til rør kan indstilles op til 60°
  • robust konstruktion med en rammetykkelse på 15 mm
  • Kompatibel med kernebor med en diameter på 12,7 til 15,9 mm
  • Fungerer vha. en boremaskine med 1/2“-tilslutning.
  • Monteres nemt og enkelt i en skruestik
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Lav udsparringer i rør på kun et øjeblik

Denne rørudklinker MSW-PN-100 fra MSW er et præcist hjælpemiddel til at lave udsparringer i rør inden de skal svejses sammen, eller vha. anden teknik forbindes med hinanden. Derudover kan maskinen bruges til at fremstille stålrammer og gelændere der passer præcist til den individuelle opgave. Se MSW's store udvalg af værktøj til professionel brug og hobby.

Brugervenlig og nøjagtig rørudklinker fra MSW

En særlig udfordring er rør der bøjer i en vinkel til siden, da røråbningerne her skal tilpasses helt præcist. Med rørudklinkeren kan du indstille borehovedet i en vinkel på op til 60° når du forbereder sammenføjningen af rørene. Hertil er der på maskinen en praktisk vinkelmåler med målestreger i skridt på 1 grad.
For at gøre betjeningen nemmere er rørudklinkeren udstyret med en indstillelig 2-akse-klemme. På den første akse placeres rør med en diameter på op til 56 mm. Den anden akse er udstyret med en bevægelig stift af poleret rustfrit stål hvorpå boret fastgøres. Med hjælp fra målestregerne kan borehovedet nu anbringes i den ønskede vinkel til røret. Stiften drives af en ekstern boremaskine med 1/2“-tilslutning. Det er muligt at anvende kernebor med en diameter på 12,7 til 15,9 mm. N.B. Boremaskine og kernebor medfølger ikke.
Rørudklinkeren er langtidsholdbart konstrueret med en solid stålramme på 15 mm. Inden brug skal rørudklinkeren fastgøres i en skruestik. De anvendte rør kan være af stål, aluminium, kobber eller messing, hertil kræves dog forskellige typer kernebor.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


4.0

Baseret på 1 karaktergivning

Sorter efter :

for 3 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

God enhed - men...

Tyk (7 mm) bundplade, men rørføringen er ikke centreret på boret. Dette kan afhjælpes ved 3mm tykke skiver. Boreakslen har ikke kuglelejer, men er stadig præcist styret. Desværre er vinkeljusteringens centrale leje ikke særlig præcist (8mm skrue i 10mm hul) og målene er ikke helt korrekt enten Et par modifikationer og delen fungerer godt.

Vis den originale anmeldelse

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stor rørdiameter kan man arbejde med?

Med denne rørudklinker kan du arbejde med rør med en diameter på op til 56 mm (2").

Er bor inkluderet?

Nej, hverken bor eller boremaskine er inkluderet i leveringsomfanget.

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter