Vare: EX10061200

|

Model: MSW-RT-4000

Rullebane - 400 kg - 300 cm - 30 ruller - højdejusterbar

kr 8,999.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • høj bæreevne til en last på op til 400 kg
  • lang rulleflade på 300 cm
  • indstillelig arbejdshøjde
  • flere borde kan stilles ved siden af hinanden
  • robust og langlivet konstruktion

PRODUKTBESKRIVELSE

Højdejusterbar rullebane med 30 ruller og 400 kg bæreevne

På rullebane MSW-RT-4000 fra MSW kan du transportere store og tunge genstande i en justerbar arbejdshøjde. Takket være den stabile konstruktion er arbejdsbænken ideel til værksteder men kan også anvendes til pakketransport og andre tunge opgaver.

Praktisk rullebane til værkstedet

Rullebanen har en bæreevne på maks. 400 kg og er derfor egnet til at trække tunge genstande over rullerne med et minimum af kraftanstrengelse for brugeren. Rullebanen er konstrueret i robust jern som kan tåle at blive brugt intensivt og vedvarende.

Rullebanen er 300 cm lang med 30 ruller hvorpå du kan transportere store genstande og pakker. Hvis du skal transportere en længere strækning, er det muligt at stille flere rullebaner i forlængelse af hinanden. På den måde kan du transportere en tung last gennem en hel fabrikshal eller lagerrum sikkert og effektivt. Benene kan justeres i højden så du opnår den bedste arbejdshøjde.

For at udjævne et ujævnt gulv kan fødderne justeres trinløst i højden fra 89 til 97 cm. De seks fødder er rutsjesikre og sørger for en sikker og stabil stand. Rullebanen kan indstilles i højden så den passer til f.eks. en lift på en lastvogn eller et bord på værkstedet.

Når rullebanen ikke skal bruges, kan benene skrues af. Dermed er den pladsbesparende at opbevare og nem at transportere til et andet arbejdssted.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL