Vare: EX10040442

|

Model: PHYSA MONTPELLIER BLUE

Massagestol - 130 kg - blå

kr 1,199.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Ergonomisk massagestol hvor man kan indstille sædet, benstøtten og hovedstøtten
  • Stabil, robust stålramme med en høj bæreevne på 130 kg
  • Udsparring til hovedet, mageligt fyld og bekvemt PVC-betræk
  • Vand- og olieresistent betræk der er nemt at rengøre
  • Sammenklappelig massagestol inkl. bæretaske for nem transport

PRODUKTBESKRIVELSE

Sammenklappelig massagestol fra physa

Denne sammenklappelige massagstol PHYSA MONTPELLIER BLUE er i første omgang beregnet til behandlinger af ryggen og af nakken. Stolen er designet til at patienten skal sætte sig med maven mod lænet, og samtidig slappe af i hele kroppen uden at anstrenge sig. Sammenklappet er stolen legende let at transportere, hvis man f.eks. skal på patientbesøg. Den kan også anvendes i ens egen massageklinik, salon eller tatovørstudie.

Ergonomisk korrekt massagestol for patienten og behandleren

Alle dele af massagestolen, både sædet, fodstøtten, bryststøtten og hovedstøtten sørger for den nødvendige stabilitet under massage eller andre former for behandling. Under behandlingen slapper patienten af i armene uden at spænde unødigt. Polstringen i sædet retter sig optimalt efter patienten så man hele tiden sidder behageligt, uden at sædet trykker.

Hovedstøtten kan justeres 1.150 - 1.350 mm i højden og hældes -90 til +45°, så den passer perfekt til patientens højde. Udsparringen i hovedstøtten gør det nemmere at holde hovedet helt lige. Stolen er overtrukket med et betræk af PVC der er vand- og olieresistent og legende let at gøre rent.

Massagestol der altid står stabilt

Den stabile, pulverlakerede stålramme har en høj bæreevne på 130 kg og står hele tiden sikkert når den er i brug. Patientens vægt fordeles jævnt i stolen hvilket giver ekstra stabilitet. De skridsikre gummifødder sørger for en stabil stand samtidig med at skåne gulvet for ridser. Sammenklappet fylder massagestolen ikke meget og kan transporteres i den medfølgende bæretaske.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser