Trustpilot

Massagebrikse

Tilbud
Fodpedal - til 3 motorer
physa

Fodpedal - til 3 motorer

Mål (LxBxH)
29 x 15 x 7.5 cm
559,00 kr. 619,00 kr.
Tidsbegrænset tilbud
Laveste pris garanteret
Lav lagerstand
GRATIS LEVERING ca. 27.5

En massagebriks har et væld af anvendelsesmuligheder. Udover massører kan den bruges af fysioterapeuter, i wellness-oaser og hos negleteknikere. For disse erhvervsgrupper er en professionel massagebriks den rigtige løsning. Såvel kunden som dig som behandler nyder godt af en massagebriks fra vores store udvalg af udstyr til helse og skønhedspleje. I denne kategori finder du massagebrikse af særlig høj kvalitet. 

  

En elektrisk massagebriks letter det daglige arbejde 

I klinikker, hos kosmetologer og i wellness-oaser er det i dag mest almindeligt at anvende en elektrisk massagebriks der kan justeres i højden. Den store fordel er at arbejdshøjden kan indstilles individuelt, så den passer til dig som behandler. Det giver et bedre og mere rygskånende arbejdsmiljø i din dagligdag. Deruudover kan ryglænet justeres både frem og tilbage på alle vores modeller. Hermed har man mulighed for at finde lige præcise den position der passer bedst til kunden eller patienten. Dette gør at patienten ligger komfortabelt under hele behandlingen. De elektriske motorer har en høj ydelse og arbejder samtidig støjsvagt. Massøren kan ændre på liggepositionen, blidt og med lethed. 

Fordelene ved en elektrisk massagebriks

  • Justerbar højde og liggevinkel 

  • Magelig for kunder og patienter 

  • Bedre arbejdsmiljø for massøren 

Køb massagebriks af høj kvalitet med en høj bæreevne. Så kan den også bruges til personer med en høj kropsvægt. Massagebriksene er solidt konstruerede og har en høj bærekraft. Det er både muligt at ligge på ryggen og maven. 

Professionel massagebriks til mange anvendelsesområder 

Det koster i dag ikke alverden at anskaffe sig en massagebriks til sin klinik eller salon. Massagebriksene i denne kategori opfylder alle krav til professionel brug. Den bløde og formbestandige polstring er behagelig for patienten, også ved længerevarende behandlinger. Betrækket af kunstlæder eller polyuretan er let at rengøre efter brug og derfor mere hygiejnisk. Massageolie kan nemt aftørres med en klud, så er briksen klar til den næste patient. Det samme gælder vores behandlerbrikse. I løbet af arbejdsdagen kan der nemt havne make-up eller andre skønhedsprodukter på betrækket. Men betrækket er nemt at rengøre på kort tid. 

Massagebriksen sluttes til stikdåsen. Og justeres derefter individuelt med den tilhørende kabelfjernbetjening. Massører, kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere og wellnessudbydere kan med garanti finde det passende udstyr på vores hjemmeside under behandlerbrikse og massagebrikse. Kundens komfort er altid i højsædet. Fabrikanterne af massagebrikse garanterer at produkterne er solide, og kan holde i mange år. 

Bestyrer du et hotel eller et wellness-center? Så se også vores udvalg af oppustelige boblebade der kan rumme op til 6 personer.