Tilbud

Vare: EX10040334

|

Model: PHY-HM-3

Model af hånden - 4 dele - naturlig størrelse - muskeldegenerering

kr 199.00 kr 389.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Naturtro og detaljeret model i målestoksforhold 1:1
  • Aftagelig hud, overflademuskulatur og dybereliggende muskulatur
  • Mange anvendelser til undervisning, dekoration eller udstilling
  • Nem at transportere og anvende i klasselokaler, auditorier osv.

PRODUKTBESKRIVELSE

Anatomisk model af hånden i størrelsesforholdet 1:1 med muskeldegenerering

Denne anatomiske model PHY-HM-3 fra physas klinikudstyr er en naturtro gengivelse af den menneskelige hånd. Samtlige muskler, blodkar og nerver er præcist udformet og omhyggeligt farvelagt. For en bedre forståelse af bevægelsesapparatet og sygdomsforløbet ved muskeldegenerering kan huden, overflademuskulaturen og de dybereliggende muskler aftages. Den anatomiske model kan f.eks. anvendes til undervisning og formidling på skole, universitet, sygehus og lægepraksis.

Den menneskelige hånd med alle funktioner i 4 dele

Den farvelagte medicinske model viser i målestoksforhold 1:1 den menneskelige hånd. Alle dele er naturtro og detaljeret udformet. Den aftagelige hud, overflademuskulaturen og den underliggende muskulatur kan studeres nærmere, i lighed med ledbånd og blodkar. Størrelsesforholdet 1:1 gør modellen perfekt til at studere hånden og sygdomsforløbet ved muskeldegenerering.

Den anatomiske model står på en elegant og stabil stander og bør ikke mangle i lægens praksis. I lighed med physas andre anatomiske modeller kan den bruges til at forklare vigtige funktioner og sygdomme. Lægen kan anvende modellen til at illustrere for patienten mens han redegør for sammenhænge.

Den tredimensionelle model er fremstillet i letvægtig og rengøringsvenlig plast. En meget naturtro model af høj kvalitet med vægt på alle detaljer.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser