Nyheder

Vare: EX10040679

|

Model: PHY- UC_02

Ultralydsrenser - 1,2 l - 70 W - nedtællingsur - degas

kr 739.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Grundig - 1 ultralydssender med 70 W og en ultralydsfrekvens på 40 kHz til effektivt at løsne snavs og urenheder
  • Aftagelig beholder med en volumen på 1,2 l på en stabil stander
  • Nedtællingsuret kan indstilles i fem trin, degas forbedrer vandkvaliteten
  • Robust og let rengørlig konstruktion af rustfrit stål (304) og plast
  • Overskueligt kontrolpanel med touchscreen og LED
  • Mange anvendelsesmuligheder - rens smykker, ædelstene, gebis, laboratorieredskaber, metaldele, mønter og briller

PRODUKTBESKRIVELSE

Effektiv ultralydsrenser fra physa

Vil du rengøre smykker, ædelstene, mønter og briller grundigt, men samtidig skånsomt? Eller redskaber i en salon? Så brug denne ultralydsrenser fra physa! Ultralydsrenseren kan f.eks. anvendes i en lægepraksis, klinik, laboratorie, tatovør, juveler, urmager eller optiker. Men også på værksted til at fjerne urenheder fra fine instrumenter, værktøj og mekaniske og elektroniske komponenter uden at beskadige disse. Men også i private husholdninger har ultralydsrenseren vundet indpas.

Kompakt ultrasonisk renser med nedtællingsur

En ultralydssender med en effekt på 60 watt og en ultralydsfrekvens på 40 kHz renser grundigt og effektivt, også på steder, hvor man normalt ikke kan komme til. Ultralydsrensning foregår med mikrobobler på overfladen af genstandene der har en rensende virkning. Degas-funktionen fjerner bundne gasser i form af mikrobobler fra rensevæsken, da de ellers ville kune skade ultralydsrensningens effektivitet, ved at sætte sig på genstandene i rensebadet. Genstandene du vil rense, placeres i kurven der måler 17 x 13 x 6.5 cm indeni. Det letter betjeningen at beholderen kan fjernes fra standeren med to bærehåndtag. Alt efter hvad der skal renses, og hvor dybt, kan du indstille rensetiden op til 8 min. Selve behandlingen tager ikke særlig lang tid.

Den kompakte ultralydsrenser kan anvendes hos enhver kosmetiker, juveler eller urmager. Beholderens glatte overflader af rustfrit stål og ydersiden af plast er legende lette at gøre rent. Så giver apparatet altid et godt førsteindtryk. Dette er vigtigt når der kommer kunder i butikken.

TEKNISKE DETALJER