Brugte
Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.

Vare: EX20011485

|

Model: RCDM-6K

Brugt Donutmaskine - 2 x 2.500 W - 23 l

kr 16,499.00 kr 20,599.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Effektiv maskine med en produktionsevne på op til 900 donuts i timen
  • Tre forskellige donutstørrelser: lille (4-5 cm), mellem (6-7 cm) og stor (8-9 cm i diameter).
  • Nem udskiftning af olie med afløbshane
  • Overophedningsbeskyttelse slår automatisk maskinen fra hvis den bliver for varm
  • Rustfrit stål der er perfekt til gastronomien, hygiejnisk og let at rengøre.

PRODUKTBESKRIVELSE

Fuldautomatisk donutmaskine med tre hulskiver

Med denne professionelle donutmaskine fra Royal Catering kan man tilberede en stor mængde friskt, friturestegt bagværk på kun et øjeblik. Uanset om den skal bruges i bagerier, supermarkeder eller donut-boder vil duften fra de varme donuts tillokke talrige lækkersultne kunder.

Bageapparat med høj produktionsevne beregnet til salg

Denne donutmaskine producerer op til 900 donuts i timen. Det er et professionelt apparat som hurtigt kan vise sig at være pengene værd. Med en effekt på 2 x 2.500 W og en maks. temperatur på 200 °C arbejder den automatiske donutmaskine effektivt og pålideligt. De medfølgende hulskiver fungerer som donutforme med tre forskellige størrelser: lille (4-5 cm), mellem (6-7 cm) og stor (8-9 cm). Det er muligt at tilberede op til 6 l dej pr. portion. De formede, rå donuts kommer direkte fra dejskålen ned i olien hvor de vendes automatisk, og til sidst kan samles på en bakke eller i en skål (ikke inkluderet i leveringsomfanget). Derefter kan de frisktbagte donuts drysses med flormelis, overtrækkes med glasur el. lign.

Kabinettet til gastro-donutmaskinen er fabrikeret i solidt rustfrit stål der er særligt hygiejniskt og nemt at gøre rent. For en ukompliceret rengøring sørger afløbshanen hvormed det gamle fritureolie hurtigt kan fjernes. Skulle temperaturen blive for høj, slår overophedningssikringen automatisk fra. Takket være de justerbare fødder står maskinen stabilt selv på et ujævnt underlag.

N.B. Apparatet kan kun producere donuts med hul i midten.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL