Brugte

Vare: EX20011917

|

Model: RC-GGF750

Brugt Stegeplade gas - dobbelt - 74,5 x 40 cm - glat - 2 x 3.100 W - naturgas - 20 mbar

DKK 4,899.00 DKK 6,099.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Stegeplade på 74,5 x 40 cm med separat varmeregulering i hver side
  • Hurtig opvarmning til 300 °C med to kraftige brændere med hver 3.100 W
  • Samtidig tilberedning af forskellige madretter på forskellig varme i hver side
  • Spis sundere og kaloriereduceret takket være fedtafløbet
  • Solidt rustfrit stål der er nemt at rengøre og mere hygiejnisk

PRODUKTBESKRIVELSE

To gasbrændere med separat varmeregulering i hver side

Denne dobbelte gasstegeplade RC-GGF750 fra Royal Catering er tiltænkt professionel brug i restaurationsbranchen og kan f.eks. anvendes på restaurant, grillbar, café, madvogne og som catering-inventar. Men også private kunder vil få glæde af denne alsidige gasstegeplade der er nem at transportere, og kan anvendes både indendørs og udendørs.

Gasstegeplade fra Royal Catering til din gastronomivirksomhed

Gas-stegepladen har på siderne og bagved en kant der beskytter kokken, arbejdsbordet og bagvæggen mod oliestænk og fedtsprøjt. Derudover afdækker kanten for vinden så varmen fastholdes, og forhindrer samtidig at grillmaden rutsjer ud. Kabinettet er fremstillet i førsteklasses rustfrit stål der er legende let at gøre rent.

Den 74,5 x 40 cm store stegeplade er fabrikeret i rustfrit stål som sørger for en jævn varmefordeling. Gasstegepladen er driftssikker takket være de gode materialer.

Den moderne stegeplade fungerer med naturgas og arbejder med et tryk på 20 mbar. Takket være de to kraftige brændere på hver 3.100 watt opnår stegepladen hurtigt sin driftstemperatur på 50 - 300 °C. Varmen kan reguleres separat i hver side. Denne gasstegeplade fra Royal Catering er udstyret med en overophedningssikring. Hvis temperaturen skulle bliver for høj, afbrydes gastilførslen automatisk af sikkerhedsgrunde.

Den dobbelte stegeplade har en udtagelig fedtopsamlingsbakke hvori overskydende stegefedt havner. Fedtopsamlingsbakken er let at trække ud og tåler opvaskemaskine. De skridsikre gummifødder sørger for ekstra stabilitet samtidig med at skåne arbejdsbordet mod ridser.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL