Tilbud

Vare: EX10012421

|

Model: RC-DSR120

Destillationsapparat - rustfrit stål og kobber - 12 l - termometer - Royal Catering

kr 1,099.00 kr 1,699.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Mange anvendelsesmuligheder til at destillere vand, olie og andre kemiske sammensætninger
  • Med en volumen på 12 l kan man også destillere store mængder vand
  • Konstrueret af solide kvalitetsmaterialer
  • Hygiejnisk materiale af rustfrit stål med kobberspole der er let at rengøre
  • Inkl. praktisk termometer

PRODUKTBESKRIVELSE

Effektiv destillering med RC-DSR120 fra Royal Catering

Med destillationsapparat RC-DSR120 fra Royal Catering fjernes effektivt salte, sporelementer, mikroorganismer, medicinrester, kalk, bly og andre urenheder fra vandet. Men også æteriske olier og parfume kan man fremstille med destillationsapparatet.

Kedel med 12 l volumen

Kedlen har en volumen på 12 l og kan opvarmes på forskellige måder, f.eks. på en elektrisk kogeplade eller et gasblus. Takket være en diameter på 240 mm står kedlen altid stabilt.

Apparatet leveres med alle de slanger og beholdere som er nødvendige til destilleringen. Cylinderen, forbindelserne, kobberspolen og sien i bunden passer ind i hinanden så apparatet er let at samle. Køleslangen har en længde på 1,5 m og giver optimale resultater ved destillering af vand, æteriske olier og andre kemiske stoffer. Kobberspolen med sine gode varmeledende egenskaber sørger for en effektiv afkøling. Det rustfri stål er af høj kvalitet og lever op til de højeste hygiejnestandarder.

De glatte overflader er nemme at rengøre efter brug og apparatet kræver stort set ingen vedligeholdelse. Og med de to bærehåndtag er apparatet sikkert at løfte fra kogepladen.

For en vellyket destillering er temperaturen et af de vigtigste parametre. På det analoge termometer har man hele tiden overblik over den aktuelle temperatur. Det viser temperaturen i området 0 - 150 °C.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser