Vare: EX10012013

|

Model: RCPSF 13ETH

Frituregryde - 13 l - 3.000 W - afløbshane - kuldezone

kr 2,199.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Kraftig friturekoger med 3.000 W og en volumen på 13 l til tilberedning af store mængder mad
  • Mange anvendelsesmuligheder til f.eks. fisk og pommes frites. Temperaturen reguleres på drejeknappen fra 60-200 °C
  • Kuldezone forhindrer at madrester der falder ud af kurven, forkulles og forringer oliens aroma. 
  • Solid konstruktion af rustfrit stål der er nem at gøre ren
  • Afløbshanen gør det nemt at skifte olien

PRODUKTBESKRIVELSE

Professionel frituregryde til restaurationsbranchen

Denne frituregryde RCPSF 13ETH fra Royal Catering har en volumen på 13 l og en effekt på 3.000 W. Den professionelle frituregryde er velegnet som restaurantudstyr, til grillbarer og madvogne. Royal Catering er din ekspert indenfor køkkenudstyr til restaurationsbranchen.

En portion pommes frites på lyntid i friturekoger RCPSF 13ETH fra Royal Catering

Denne frituregryde har en samlet volumen på 13 l. Friturekogeren har et væld af muligheder og kan f.eks. anvendes til tilberedning af grøntsager, fisk, kyllingelår, rejer og blæksprutter. Temperaturen kan reguleres fra 60-200 °C hvilket giver mulighed for også at optø frosne madvarer. På indikatorlamperne kan man se om frituregryden er ved at varme, eller blot holder olien på den valgte temperatur.

Med en effekt på 3.000 opnår olien hurtigt den ønskede temperatur. På kun kort tid kan man derfor tilberede store mængder mad. Skulle grillrester falde ud af kurven under friturestegningen, vil det samle sig i kuldezonen forneden og ikke brænde på. Således kan du undgå at forkullede friturerester forringer oliens aroma. Samtidig holder olien sig frisk længere og madvarerne beskyttes mod akrylamid. Friturekurven måler 250 x 250 x 120 mm og er udstyret med et varmeresistent håndtag. Friturekurven kan hænges til afdrypning ovenover karret. Endelig sørger fire gummifødder for en stabil stand samtidig med at skåne bordpladen for ridser.

Den elektriske frituregryde er fremstillet af rustfrit stål som er ekstra hygiejnisk og derfor velegnet til fødevarer. Frituregrydens glatte ydersider er nemme at gøre rene. Et ekstra plus er afløbshanen hvormed beholderen nemt tømmes for olie, også mens friturekogeren er i brug. Dette kan være praktisk hvis man vil udskifte olien i kuldezonen forneden med frisk olie ihældt foroven. Når frituregryden ikke skal benyttes, kan den tildækkes med låget der beskytter mod støv og urenheder.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser