Trustpilot
Ingen anmeldelser Vær den første til at anmelde dette produkt
Royal Catering

Kakaodispenser - 10 liter

3.399,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10011026

|

Model: RCSS-10 ECO

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 2. august
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
3.399,00 kr.
3+
5%
3.229,05 kr.
5+
10%
3.059,10 kr.
10+
15%
2.889,15 kr.
Hovedfunktioner
  • Stor volumen på 10 liter
  • moderne, digitalt kontrolpanel for nem betjening
  • energieffektiv og omkostningsbesparende motor
  • 8-12 timers driftscyklus takket være den solide konstruktion
  • lavet af sundhedssikkert BPA-frit polykarbonat
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

Tekniske detaljer

Materiale
polykarbonat
Farve
sort
Display
LED
Spænding [V]
230
Ydelse [W]
440
Arbejdscyklus [t]
8 - 12
IEC-kapslingsklasse
I
Drypbakke
Ja
Gummifødder
Ja
Kapacitet
10 l
Maks. højde, glas
100 mm
Mål (LxBxH)
38 x 30.7 x 57 cm
Vægt
6.6 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
42.3 x 57 x 61.5 cm
Forsendelsesvægt
8.8 kg

Leveret følger

  • Kakaodispenser RCSS-10 ECO
  • Børste
  • Brugsanvisning

Produktbeskrivelse

Kakaodispenser - 10 liter

Denne kakaodispenser RCSS-10 ECO fra Royal Catering er perfekt til at servere flydende, varm chokolade i løbet af et øjeblik. Takket være det særlige omrøringssystem røres den varme chokolade konstant og forbliver derfor klumpfri. Apparatet er også ideelt til at holde gløgg, the eller andre drikke varme. Varm mælk eller kaffe - denne dispenser er meget alsidig og derfor god at have i din kantine, restaurant eller buffet.
Med denne kakaodispenser kan du holde dine drikkevarer ved den rette temperatur i en 10 liters beholder. Det professionelle og tidløse design gør dispenseren til et blikfang i enhver bar, buffett og restaurant. Den varme chokolade er flot præsenteret i den gennemsigtige beholder, som er sikkert fastgjort til kakaodispenserens base. Du kan nemt tage beholderen af under rengøring.
Kakaodispenseren er nem at betjene på det digitale kontrolpanel med touchpad-design. Med kun få knapper kan du kontrollere temperatur og omrøringen. Det moderne, brugervenlige LED-display informerer om, hvorvidt apparatet et tændt eller slukket. TÆND/SLUK-knappen er placeret separat på siden. Drikkedispenseren er udstyret med en overophedningssikring.
Kakaodispenseren arbejder med en samlet effekt på 440 watt og er derfor særligt omkostningseffektiv. Det energibesparende design reducerer strømforbruget og forlænger levetiden for apparatets forskellige komponenter - det betyder længere drifttid med færre strømudgifter. Den robuste enhed har en driftscyklus på 8 til 12 timer.
En god varm chokolade skal være tyktflydende og sart, og det klarer denne kakaodispenser fra Royal Catering. Takket være muligheden for at varme permanent, skal du ikke være bekymret for at chokoladen bliver kold. Omrøringssystemet sikrer, at chokoladen røres kontinuerligt og forbliver sartflydende - en unik kundeoplevelse. Den gennemsigtigte beholder er lavet af BPA-frit polykarbonat, som er sundhedssikkert, yderst solidt og tåler ekstreme temperaturer.
Med tappehanen kan man opskænke kontrolleret uden at spilde. Chokoladen bliver beskyttet mod støv og urenheder af et let, holdbart låg. Drypbakken opsamler overskydende kakao og sikrer et rent arbejdsbord. Bakken kan tages ud, når den skal rengøres. Dispenseren står på gummifødder, så bordets overflade er beskyttet mod ridser, og maskinen står samtidig skridsikkert. Et klistermærke med advarslen HOT sørger for dine kunders og medarbejderes sikkerhed.
N.B. Denne dispenser er kun egnet til flydende chokolade. Venligst smelt chokoladen inden den kommes i dispenseren.

Karaktergivninger og anmeldelser


Sorter efter :

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe kan maskinen være i brug?

Maskinen er designet til langtidsbrug og har en 8-12 timers driftscyklus. Derudover reducerer det lave energiforbrug dine udgifter sammenlignet med andre lignende produkter.

Kan jeg selv betjene maskinen?

Selvfølgelig! Maskinen kan nemt betjenes, da den kun har få knapper. Alle andre processer kører automatisk. Du kan læse alt om betjeningen af kakaodispenseren i brugsanvisningen.

Hvad sker der, hvis maskinen bryder ned?

Vi tilbyder vores kunder 2 års reklamationsret og en serviceudbyder i hele EU. Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller problemer med maskinen.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter