Tilbud

Vare: EX10012598

|

Model: RCFW 460PRO

Kødhakker - baglæns-funktion - 550 W - rustfrit stål - 420 til 460 kg. pr. time - Royal Catering

kr 5,999.00 kr 8,799.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Brugervenlig - praktisk mulighed for at køre baglæns
  • Produktiv - 550 W-motor der kan forarbejde 420 - 460 kg kød pr. time
  • Regulerbar - inkl. 2 hulskiver til fin og grov fars
  • Sikker - skridsikre gummifødder letter arbejdet
  • Let rengørlig - kan adskilles for nemmere opvask

PRODUKTBESKRIVELSE

Forarbejdning af 420 - 460 kg kød i timen

Denne kødhakkemaskine fra Royal Catering er en hurtig og brugervenlig maskine til fødevarer. Apparatet kan producere helt op til 420 - 460 kg pr. time - ideelt til professionel brug hos slagtere og på restauranter.

Et væld af muligheder med denne kødhakkemaskine fra Royal Catering

Denne kødhakker kan fremstille hakket kød til burger, pølsevarer og andre kødvarer. Der medfølger 2 hulskiver og 1 kødstopper. Maskinen kan også anvendes til tomater, pasta, chilier eller tørrede frugter. De 2 hulskiver med forskellige hulstørrelser og kødstopperen gør arbejdet nemmere. 

Kødhakkeren tændes på en elektromagnetisk knap. Den kan køre uden stop. Derudover har maskinen en mulighed for at køre baglæns. Skulle kød eller andre madvarer have sat sig fast inde i maskinen.

Med 550 W skubber kødkværnen kødet hen mod de skarpe krydsklinger. Til sidst kommer det ud gennem en af de to hulskiver. Resultatet bliver en jævnt hakket kødfars der er perfekt til brug i den videre madlavning.

Denne kødhakker har et lavt støjniveau på kun 85 dB. Samtidig sørger det lukkede kabinet af rustfrit stål og gummifødderne for at dæmpe vibrationer. Med de rutsjesikre gummifødder står maskinen sikkert på alle overflader. Maskinen af rustfrit stål er af høj kvalitet. Maskinen kan adskilles for nemmere opvask - perfekt til restaurationsbranchens høje hygiejnekrav.

TEKNISKE DETALJER