Trustpilot
Tilbud
(1) anmeldelse
Stamos Germany

Kombi-svejseapparat - 130 A - MIG/MAG - TIG Liftarc - MMA

3.099,00 kr. 3.399,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX18000290

Laveste pris garanteret
Prisen er inkl. 25% moms.
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
3.099,00 kr.
3+
5%
2.944,05 kr.
5+
10%
2.789,10 kr.
10+
15%
2.634,15 kr.
Hovedfunktioner
  • Fleksibel svejsning med MIG/MAG, MMA og TIG
  • Nem digital menustyring med LED-display
  • Inklusive slangepakke med TIG-brænder til Liftarc-tænding
  • Optimale svejseresultater med Hot Start, Arc Force og Anti Stick
  • Øget sikkerhed i fugtige omgivelser med VRD
  • Mobil takket være let og kompakt konstruktion
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

Tekniske detaljer

Mål (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Vægt
0 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
0 x 0 x 0 cm
Forsendelsesvægt
0 kg

Leveret følger

  • Svejseapparat S-Multi 130D med integreret MIG/MAG-brænder
  • Jordkabel 2,9 m
  • Elektrodeholder med kabel 1,5 m Gasslange 3 m Skruenøgle Jordingsklemme Slangeklemme
  • Lift TIG svejsebrænder LTT-01-4M
  • Slangepakke 4m
  • Gasledning 6 m
  • Wolframelektrode 2,4 mm
  • 3 spænderinge(1,6 / 2 / 2,4 mm)
  • 3 spænderingshuse
  • Keramikdyse 6 mm
  • 2 keramikdyser 7 mm
  • Lang brænderkappe
  • Metalklemme
  • Betjeningsvejledning

Produktbeskrivelse

Kombi-svejseapparat - 130 A - MIG/MAG - TIG Liftarc - MMA

Svejseapparatet S-Multi 130D fra Stamos Selection kan både bruges som MIG/MAG-svejseapparat og elektrode-svejseapparat (MMA). Sammen med sættet medfølger også Liftarc-TIG-svejsebrænderen 10020728, som kan buges til TIG-svejsning. På den måde kan dette 3-i-én kombi-svejseapparat anvendes til et væld af forskellige opgaver inden for metalbearbejdning og reparations- og vedligeholdelsesarbejde.
Svejseapparatet betjenes via en digital menu med et stort LED-display, hvortil også hører et potentiometer til trinløs regulering af svejsestrømmen mellem 10 og 130 ampere. Med de overskueligt placerede taster kan du nemt skifte mellem MIG/MAG-, MMA- og TIG-svejsning og tilvælge sikkerhedsfunktionen VRD.
Der er allerede integreret en svejsebrænder til MIG/MAG-svejsning, så det kun er nødvendigt at tilslutte den beskyttelsesgas, som du ønsker at bruge under svejsningen. Ved MIG/MAG-svejsning beskyttes svejsesømmen med gas, MIG bruger inert gas og MAG aktiv gas.
MIG anvendes til svejsning af materialer som magnesium, kobber og andre ikke-jernholdige materialer og legeringer heraf. MAG bruges til stål, konstruktionsstål og de fleste legeringer heraf. Apparatet kan hurtigt og effektivt fremstille svejsesømme af høj kvalitet med materialer af forskellig tykkelse, mens materialedeformeringen holdes på et minimum.
Som MMA-svejseapparat kan maskinen også anvendes i fugtige arbejdsomgivelser som udgravninger eller kloaksystemer. Under disse vanskelige arbejdsvilkår reducerer sikkerhedsfunktionen VRD (Voltage Reduction Device) tomgangsspændingen, som automatisk øges ved svejsestart og køres tilbage til den sikre værdi ved arbejdets afslutning.
Hot-start-funktionen sikrer fra starten af elektrodesvejsningen automatisk en midlertidigt forhøjet svejsestrøm. Ved hjælp af denne ”varmstart” opvarmes svejsesømmen straks optimalt på starttidspunktet, så elektroden ikke sætter sig fast, og der fra begyndelsen sikres stabil og ren svejsning.
Funktionerne ARC FORCE og ANTI-STICK giver yderligere optimering af svejseresultatet. Ved hjælp af ARC FORCE kan lysbuen reguleres, så den tilpasses det materiale, der skal svejses og svejsesømmens ønskede tykkelse. Resultatet er rene og holdbare svejsesømme. ANTI-STICK-funktionen forhindrer elektroden i at blive overophedet og klæbe sig fast til svejsematerialet ved at slå svejsestrømmen fra. Der er ikke behov for beskyttelsesgas, og derfor kan der også arbejdes præcist med dette MMA-svejseapparat under vanskelige forhold, f.eks. ved stærk vind i højden. Denne svejsemetode er velegnet til jern, stål, herunder legeringer, støbejern, nikkel og kobberlegeringer fra en tykkelse på 1,5 millimeter.
Ved hjælp af TIG-svejsebrænderen med fire meter slangepakke, som er en del af sættet, giver svejseapparatet som ekstra funktionalitet også mulighed for TIG-svejsning med Liftarc-tændingen. TIG-svejsning anvendes, når der ønskes ekstra pæne svejsesømme, da der stort set ikke opstår urenheder, og svejsesømmene derfor fremstår lige og med skarpe kanter. Der opstår ingen slagge, og der er derfor ikke behov for efterfølgende rensning. Gnister, svejsesprøjt og åbne flammer er reduceret til et minimum.
Næsten alle metaller og deres legeringer kan svejses, f.eks. magnesium, kobber, nikkel, titanium og stål. Der kan TIG-svejses meget tynde materialer fra 1 millimeters tykkelse. I praksis er der mulighed for svejsning i mange positioner: Uanset om der svejses liggende, over hovedhøjde, lodret eller vandret, har man kontrol over alle svejsefunktioner. Her har tændingsmetoden Liftarc en ganske særlig funktion og byder på en række fordele i forhold til den konventionelle højfrekvenstænding. Følsomme elektroniske apparater, der befinder sig i nærheden, som f.eks. mobiltelefoner, computere og styringsanlæg, bliver ikke påvirket eller generet af Liftarc. Desuden opstår der hverken indeslutninger af wolfram eller tændingsproblemer, hvis det skulle ske, at slangepakkerne falder ud i længere tid. Desuden undgås beskadigelse af elektrodespidsen.

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 1 karaktergivning

Sorter efter :

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Switzerland

Stamos

Alt er godt indtil videre, har ikke prøvet det endnu

Ofte stillede spørgsmål

Er det nemt at indstille svejsemetoden?

Ja, eftersom det digitale kontrolpanel har overskueligt anbragte taster, som man nemt kan vælge den ønskede svejsemetode med. Med sættet kan man også TIG-svejse, da det indeholder en passende svejsebrænder, der også understøtter den integrerede Liftarc-tænding.

Kan jeg bruge min smartphone i nærheden af svejseapparatet?

Mange TIG-svejseapparater med almindelig højfrekvenstænding kan påvirke elektriske apparater negativt. Dette apparat giver mulighed for TIG-svejsning med Liftarc, som også kan anvendes i nærheden af følsomme elektriske apparater, som f.eks. en smartphone.

Er svejseapparatet nemt at transportere?

Kombi-svejseapparatet har en kompakt konstruktion og en lav vægt og er derfor nem at bære i håndtaget.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter