Trustpilot
(14) anmeldelser

Kombi-svejser - 220 A - TIG - MIG - FCAW - MMA

5.699,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10020131

|

Model: S-MTM 220

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 26. april
Hovedfunktioner
  • Højfrekvenstænding
  • Kraftige 220 A ved en arbejdscyklus på 60 %
  • Også egnet til tynde metalplader på ned til 0,5 mm / Stort set ingen gnister, slagger eller efterarbejde
  • Effektiv og hurtig metode med sammensvejsninger af høj kvalitet / Vælg mellem indbygget svejsespole og spoolgun
  • Universal-svejseapparat med fem svejsemetoder: TIG, MIG/MAG, MMA, FCAW, svejselodning / TIG-svejsning med kraftig svejsestrøm på 220 A ved 60 % arbejdscyklus
  • MIG/MAG-svejsning med et minimum af svejsegnister takket være induktivitet / MMA-svejsning med hot-start, anti-stick og arc-force
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.8

Baseret på 14 karaktergivninger

Sorter efter :

sidste år Offentliggjort på Expondo Spain

Katastrofe maskinfejl

Jeg kan kun stole på forvaltningen af garantien.

Svar fra

Tak for din mening. Vi vil gerne hjælpe og forbedre, men for at forhindre, at det sker igen, har vi brug for din støtte. Sammen får vi det.
Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Sweden

Fantastisk!

Rigtig god maskine, yder langt over forventning! Kør mest med tig og mig, og det fungerer meget godt! Glat maskine og nem at bruge! Højt anbefalet!

Vis den originale anmeldelse

for 9 måneder siden Offentliggjort på Expondo Sweden

Jeg er mere end tilfreds med denne svejsning. Har svejst alt mellem 1mm-10mm jern med mag wire med et rent resultat. Mma fungerer glimrende. Har ikke prøvet det endnu, men forventer, at resultatet bliver perfekt. Så jeg anbefaler virkelig dette produkt.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Amazon France

rapport kvalitet pris 10/10

Jeg har arbejdet i 4 år og er stadig ikke skuffet.. Som professionel svejser er jeg vant til at svejse på ESAB pro, og helt ærligt bortset fra typeindstillingerne: postgas..osv (omhandler TIG) som ikke er, men standardindstillingerne er justeret godt nok til ikke at skulle... tankstationen og omkring 3 sekunder, der er ingen fading der er 4-tiden på denne model, men ikke for irriterende.. enhver TIG-brænder kan "tilpasse" (tør fakkel) kun) ved generelt at skifte primerknappens el-stik.. strømmen er god fra 15A til 220A intet problem.. brug med argon (arcal 1 2,5m3) Hvad angår MIG/MAG, så fungerer den også meget godt på en 5 kg spole (solid stål, rustfrit stål, kernetråd), jeg svejsede med 0,8 solid stål (atal5 2,5m3 flaske) på lille tykkelse 1mm til 4mm stål, og diameter 1,0 på 8/10mm på stål også.. ærligt talt, hvis justering er god det går lige så godt som pro station type ESAB, KEMPY... vær bare opmærksom på svejsetiden på den høje strømstyrke kontinuerligt brænderne er luftkølede så kan brænde hvis du svejser mere end 1 time kontinuerligt.. Til MMA ,.. buekraft så meget god primer Jeg bruger kun basiselektroden (bedre modstand end rutil for dem, der spekulerer på, hvorfor rutil er for "DIY") i 2.5 eller 3.2 type SAF. Det eneste negative punkt er, at det ikke svejser aluminium, men jeg vidste det før..Kort sagt Alt dette for at sige, at for karrosseri eller ren og hård svejsning (rør, indramning osv.) gør denne stilling jobbet, jeg anbefaler stærkt, fordi det er 3 funktioner MIG/MAG, TIG, MMA har en god forhold kvalitet pris, bare bemærk, at du skal investere yderligere 2 gasflasker for at bruge TIG og MIG, som skal koste mindst 500. pr. flaske. ting og stationen fungerer stadig meget godt..

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Germany

Top enhed

Jeg har arbejdet med enheden i et par måneder nu og har været positivt imponeret over den indtil videre. Ingen fejl, fungerer godt.

Vis den originale anmeldelse

for 6 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Anbefales til enhver hobbyist og virksomhed

Hej venner. Jeg modtog svejseren super hurtigt. Jeg har nu prøvet alt det svejsearbejde, det kan gøre. En fantastisk enhed og overgik mine forventninger. Jeg kan kun anbefale det til alle. Jeg ville endda tilbyde det som en mobil enhed til virksomheder. Alt der, alt hvad du behøver, meget gode justeringsmuligheder takket være digital styring. Ved at købe en argonflaske, ejendomsflaske, tog jeg den rigtige beslutning. Altid glad.

Vis den originale anmeldelse

for 6 år siden Offentliggjort på Amazon Spain

Meget glad

Jeg taler om Stamos Power multiprocessvejseren - S-MTM 220. Maskinen kommer i en meget modstandsdygtig æske og med trælåg, som garanterer at den har været godt beskyttet under turen.Knappanelet er tydeligvis af god kvalitet. kvalitet, potentiometrene er meget præcise at røre ved, og displayene er en stor hjælp ved regulering af maskinen.Enhedens struktur ser modstandsdygtig ud, den er 1 mm plade, og håndtaget gør det nemt at transportere selvom maskinen er ganske tungt. Jeg vil anbefale at bruge en vogn til transport. (med denne maskine kan du lave den selv :-))Inkluderer tilbehøret i beskrivelsen, det er af god kvalitet, brænderne ser meget godt ud, slangerne er lange nok til at fungere komfortabelt. Strømkablerne er formbare og tykke. Ved svejsning (i MMA) er starten meget god, elektroden starter så snart den rører stykket ved enhver intensitet. Minimumsintensiteten i MMA er 11A, i MIG er den 30A og i TIG 10A. (selvom i tilfældet med TIG er jeg ikke 100% sikker, men hvis det ikke er 10 er det 15A) Den maksimale intensitet er i alle tre tilfælde 220. Det eneste der ikke anbefales er brugen af wolframen som det kommer med, den er rød farve, hvilket indikerer at den har 2% Thorium Og noget der kan forbedres givet svejsekraften er at den maksimale ledning den tåler er 0,8, (minimum er 0,6) det kunne være 1,0. Men det kan ikke kritiseres, da dets tekniske karakteristika fortæller os dette.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Switzerland

Fuldstændig tilfreds

Enheden overbeviste mig og expandos service er meget kundevenlig og ubureaukratisk.Jeg kan kun anbefale den.

Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på Expondo Belgium

Spørgsmål

Hej, kan vi svejse aluminium med denne station, og hvad er forskellen med S MTM 220UK-modellen?

Svar fra

Det er et godt spørgsmål. Ring til os på +33 9 72 35 50 85 eller skriv til os via [email protected]. Tag handling med expoDO.
Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo France

Spørgsmål

Hej, er der noget tilbehør til den?

Svar fra

Hej, ja, delene nævnt i leveringen er inkluderet i dette produkt.
Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter