Trustpilot
(6) anmeldelser

ALU-svejser - TIG-svejser AC DC - 220 A - 8 meter kabel - impuls

5.299,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10021056

|

Model: S-ALU 220 PRO

Prisen er inkl. 25% moms.

Levering ca. fredag 3. maj
5% discount ved mindst 3 af samme vare 10% discount ved mindst 5 af samme vare
Samlet pris
Pr. stk.
Rabat
5.299,00 kr.
5.299,00 kr.
0%
15.897,00 kr.
5.034,05 kr.
5%
26.495,00 kr.
4.769,10 kr.
10%
Hovedfunktioner
  • Arbejdscyklus på 60 % ved 220 A
  • Maksimal bevægelsesfrihed med 8 meter kabel, slangepakke og fodpedal
  • TIG-svejseapparat med AC og DC, også velegnet til aluminium
  • Præcis svejsning takket være nøjagtig kontrol af alle svejseparametre
  • Indstillelige værdier for gasefterløbstid, impulsfrekvens, impuls, arbejdscyklus og Clean Width
  • Effektiv MOSFET-teknologi med 2/4-taktsfunktion og HF-tænding
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 6 karaktergivninger

Sorter efter :

for 2 år siden Offentliggjort på Amazon France

JEAN

Meget godt produkt, brugt i 6 år, så 4 som professionel (kedelmager).

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Amazon France

Meget nem at bruge

Hvis du vil lære at svejse korrekt med TIG, anbefaler jeg en meget detaljeret separat justeringsmanual. Og den er også velegnet til professionelle med sin meget lange lommelygte

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Amazon Italy

Store

Lille introduktion, jeg er ikke professionel, og jeg har lidt erfaring med TIG-svejsning, før jeg brugte en svejser med løfteudløser. Maskinen ankom tidligere end forventet med fremragende emballage, i pakken fandt jeg klemme- og jordkablerne af stor sektion og meget lang, tig-brænderen er af fremragende håndværk med et kabel over seks meter langt, pedalen er helt i metal med lang kabler som brænderkablet, den maksimale strøm kan indstilles på pedalen ved hjælp af et lateralt potentiometer, desuden kan pedalen styre aftrækkeren ved at tilslutte det to-polede stik i stedet for brænderen, stigningen i strøm med pedalen kræver aktiveres med kontakten nederst til højre. Maskinen virker meget velbygget, jeg ved ikke om de interne komponenter er på niveau, men jeg håber det, de eneste fejl er instruktionerne, meget detaljerede for sikkerheden, meget dårlige for resten, de er dog på italiensk, gasslangen er i gennemsigtig plast temmelig lang men meget stiv, jeg vil sige at kvaliteten af denne ikke stemmer overens med resten. Jeg har læst andre anmeldelser, hvor det siges, at maskinen rapporterer oppustede specifikationer i forhold til den maksimale strøm, det kan være, men 220 ampere er meget, og for at udnytte dem skal du stadig bruge en Enel-forsyning på mindst 4500W, udgangsstikkene er de små, sandsynligvis med 220 A, de kunne have problemer, især hvis de ikke strammes godt, men det der blev sagt før er gyldigt (måske det ikke når 220 A og under alle omstændigheder vil jeg aldrig bruge dem) personligt er jeg meget glad, den maskinen er over mine forventninger, i betragtning af at jeg betalte 729 euro inklusive pedalen, i medfølgende fandt jeg også et sæt dyser til brænderen, tre tænger med forskellige diametre til tugsten-elektroderne og en universalelektrode, italienske fremstillede maskiner koster tre gange så meget, jeg ved ikke, om jeg vil finde assistance i tilfælde af et sammenbrud, men før jeg bruger et beløb svarende til prisen på en italiensk bil, skal jeg brænde tre af disse. Jeg ved ikke engang om den kan drives med en generator, det er ikke specificeret i manualen, det finder jeg ud af snart, så vidt jeg er bekymret for vil jeg anbefale det uden tvivl, selvfølgelig dem der ikke gør har erfaring med en TIG-maskine skal lege lidt med den for at blive fortrolig med den, de mange kommandoer. God svejsning alle sammen.

Vis den originale anmeldelse

for 5 måneder siden Offentliggjort på Expondo Switzerland

Perfekt

Passer perfekt til beskrivelsen!! Virker meget godt!!!

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Stamos!

Amerikaner bor i Europa, og forskellen i maskinernes kvalitet er enorm. Min sidste maskine var en Lincoln 225 TIG, som er en større, tungere transformermaskine. Den er bygget som en tank og vejer et ton. Nu i udlandet havde jeg brug for en udskiftningsmaskine og har altid været skeptisk over for invertermaskiner, hvis de ikke ser ud til at holde. Jeg prøvede en Stahlwork, maskinen virkede OK, men pedalen var helt forfærdelig kvalitet. Jeg tog en ny chance med Stamos, da maskinen havde alle de kriterier, der så godt ud for mig: analoge kontroller, masser af justeringer og en ordentlig fodpedal. Alt fra æsken som produktet ankom i til komponenterne er i topkvalitet, inklusive fodpedalen! Denne maskine er meget konkurrencedygtig prissat og har alle de funktioner, man har brug for uden al den fnug af digitale kontroller. Jeg vil give maskinen en mere grundig test og melde tilbage, men indtil videre er denne maskine SOLID.Klager:- Som en tidligere anmelder bemærkede, er gastilslutningen kun en slangemodhage med et stift klart rør. Jeg ville foretrække en ordentlig højtemp gasslange, men det virker.- Medfølgende TIG-brænder er omfangsrig. Jeg foretrækker de lettere, mere fleksible brændere fra CK (uden håndbetjeningerne).- Foretrækker, hvis maskinen brugte den mere almindelige twist-lock brændertilslutning.- Ved brug af fodpedal er master strømstyrkekontrol placeret på pedalen i modsætning til maskinen. Mærkeligt, men det kan jeg leve med.

for 2 år siden Offentliggjort på Amazon Germany

Supe

Alt perfekt

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter