Vare: EX10021167

|

Model: S-LS-76

Strømforsyning - 0-30 V - 0-50 A DC - 1.500 W

kr 3,299.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Regulerbar DC-spænding fra 0 til 30 V samt strømstyrke fra 0 til 50 A
  • Stort LED-display hvor man har perfekt overblik over udgangsstrømmen og udgangsspændingen
  • Ekstra sikkerhed med intelligent beskyttelse mod overophedning, overspænding og overbelastning
  • Skridsikre gummifødder der også skåner bordpladen for ridser
  • Overskueligt kontrolpanel med drejeknapper

PRODUKTBESKRIVELSE

Laboratoriestrømforsyning op til 1.500 W

Regulerbar strømforsyning S-LS-76 fra Stamos Soldering er beregnet til at forsyne eksterne apparater med jævnstrøm, når der er brug for at indstille strømstyrke og spænding individuelt. Apparatet er tiltænkt professionel brug i industrivirksomheder, på laboratorier, inden for telekommunikationsområdet, på værksteder med elektroniske apparater og på produktionsanlæg. Ved hjælp af linear-teknologien reduceres rippel-spændingen og der udsendes en lav mængde støj.

Variabel strømforsyning med præcision fra Stamos Soldering

Takket være det store LED-display kan du til enhver tid aflæse de indstillede værdier for spænding og strømstyrke. Selv under svage lysforhold er cifrene nemt aflæselige. Da de enkelte værdier er forsynet med hver sin forkortelse, kan du nemt skelne strømstyrke og spænding fra hinanden.

Denne laboratoriestrømforsyning er brugervenlig og betjenes ved hjælp af drejeknapper. Drejeknapperne tillader både grov og fin justering af værdierne og sikrer dermed muligheden for en præcis indstilling af den ønskede strømstyrke fra 0 til 30V DC og 0 til 50 A. Når du justererer, kan du aflæse de aktuelle værdier på LED-displayet og nemt indstille dem, så de passer til dine behov. Hvis denne laboratorie-strømforsyning anvendes som konstantspændingskilde (CV), skifter strømforsyningen automatisk til konstantstrømsdrift (CA) så snart den indstillede belastningsgrænse er opnået. Således undgås beskadigelse af det tilsluttede apparat.

Denne laboratoriestrømforsyning er et apparat der lever op til de højeste sikkerhedsstandarder. Apparatet er udstyret med en overspændingsbeskyttelse (OVP), overbelastningsbeskyttelse (OPP) samt overophedningssikring (OTP) der starter en indbygget ventilator, når den maksimale temperatur er overskredet. Med dette sikkerhedssystem kan du trygt anvende strømforsyningen intensivt over et længere tidsrum.

De skridsikre gummifødder sørger for at enheden står stabilt, og beskytter samtidigt arbejdsbordet mod uønskede ridser. Derudover er strømforsyningen nem at transportere på grund af dens lave vægt. Med denne dobbelte laboratoriestrømforsyning fra Stamos Soldering får du en professionel enhed til individuel jævnstrømsforsyning til forskellige eksterne apparater og udstyr.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser