Vare: EX10030578

|

Model: SBS-DW-50VA

Præcisionsvægt - 500 g - ±0,05 g / 200 g - 100 x 100 mm

kr 399.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Vejekapacitet op til 50 g med en nøjagtighed på ±0,005 g pr. 50 g, den aftagelige vindbeskyttelse beskytter skrøbelige genstande og forbedrer vejepræcisionen
  • Talrige funktioner og mulighed for at skifte vægtenhed
  • Nem at betjene og rengøre. Kompakt design der er pladsbesparende at opbevare
  • Let aflæseligt LCD-display med baggrundsbelysning
  • Solide materialer - vejeplade af rustfrit stål og en vejeplade af robust plast (ABS)

PRODUKTBESKRIVELSE

Digital præcisionsvægt med talrige funktioner og vægtenheder

Med denne præcisionsvægt med vindbeskyttelse fra Steinberg Systems kan man også undervejs veje guld, mønter, ædelsten, te, krydderurter og meget mere med høj præcision. Takket være det stabile kabinet er den digitale vægt beskyttet mod ridser og stød og er nem at pakke væk og opbevare. Udover transportabel brug henvender præcisionsvægten sig til juvelerer, laboratorier og køkkener. Se Steinberg Systems store sortiment af vægte til alle formål.

Finvægt med høj målenøjagtighed

Denne præcisionsvægt har en høj nøjagtighed på 0,005 og en maks. belastning på 50 g. Resultatet vises sikkert indenfor bare 2 sek. med tre decimalers præcision (0,001 g). Alt efter behov er det muligt at skifte mellem vægtenhederne g, tl, gn, oz, ozt, dwt og ct.

Præcisionsvægten har et væld af praktiske funktioner: nulstil, selvkalibrer, tarer, skift vægtenhed og auto-sluk. Derudover kan vægten tælle antallet af genstande på vejepladen beregnet ud fra den samlede vægt. Vejepladen måler 60 mm i diameter og er fremstillet af rustfrit stål af højeste kvalitet der er let at rengøre. Kabinettet er fremstillet i solid ABS-plast. Præcisionsvægten leveres inkl. vægtskål, ligeledes fabrikeret i ABS-plast.

LCD-displayet har baggrundsbelysning og 10 mm høje cifre. Displayet kan derfor aflæses selv under svage lysforhold. Displayet har symboler der advarer ved for lav batteristand og overbelastning af vejepladen. Takket være den lave egenvægt, vindbeskyttelsen og den lange batterilevetid på 6 timer kan denne finvægt anvendes overalt, uafhængigt af adgang til en ekstern strømkilde.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL