Brugte
Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.

Vare: EX20390001

|

Model: 93118591

Brugt UV-sterilisator - 55 l - rustfrit stål

kr 6,599.00 kr 8,199.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Effektivt UV-C-lys der desinficerer bakterier og vira med en virkningsgrad på 99,99%
  • Langlivet UV-lampe med en levetid på 3.000 timer eller 1.000 anvendelser
  • Sikkert UV-C-lys der slukker automatisk, når døren åbnes. Anvender ikke ozon
  • Solidt kabinet med en volumen på 55 l konstrueret af UV-resistent og let rengørligt rustfrit stål med en inderbeklædning ligeledes af rustfrit stål
  • Tiden for UV-behandlingen kan indstilles nøjagtigt på LED-displayet fra 1-60 min.

PRODUKTBESKRIVELSE

Sterilisator UV-C der er sikker i anvendelse

Denne sterilisator kan f.eks. anvendes hos kosmetologer, på hoteller og kontorer til sikker bekæmpelse af bakterier og vira. UV-C-lys har en steriliserende virkning som tilintetgør alle bakterier og vira på overfladen af de rensede genstande med en effektivitet på 99,99%. I sterilisatoren er der plads til både store og små genstande. Sterilisatoren er indbygget i et sikkert kabinet og der frigives ingen ozon i løbet af behandlingen.

Få bugt med bakterier og vira med UV-sterilisator

Sterilisatoren er rummelig med en volumen på 55 l så der er plads til flere genstande samtidig. Aktiver UV-C-lyset ved at indstille steriliseringstiden fra 1-60 min. Som tommerfingerregel er 5 min. tilstrækkeligt for en effektiv sterilisering. På LED-displayet har man hele tiden fuldt overblik over behandlingstiden. De reflekterende sider, den spejlende bund og det gennemtrængelige gitter af rustfrit stål sørger for en omfattende UV-belysning  af genstandene.

De anvendte UV-C-lamper har en levetid på 3.000 timer eller 1.000 anvendelser. Dermed er sterilisatoren også perfekt på store hoteller og kontorer.

Den kompakte bordmodel har justerbare fødder og kan derfor stilles helt præcist. Yderbeklædningen af rustfrit stål og inderbeklædningen af rustfrit stål er ekstra solid og legende let at rengøre. Både ruden og kabinettet er konstrueret så UV-C-lyset ikke kan trænge igennem. I det øjeblik døren åbnes, slukkes automatisk for UV-C-bestrålingen. Derfor er apparatet helt sikkert at anvende.

UV-lys har en steriliserende virkning som tilintetgør bakterier, vira og patogener der befinder sig på overfladen af de rensede genstande med 99,99% effektivitet. Denne metode er ikke bare nemmere at bruge end rengøringsmiddel eller varme, men også mere skånsom overfor de rensede genstande. Selv skrøbelige objekter som skærmen til en mobiltelefon kan uden betænkelighed komme i sterilisatoren. Da der til denne form for sterilisering ikke anvendes kemikalier eller ozon, er metoden ekstra miljøvenlig. Sterilisatoren har et væld af anvendelsesmuligheder til medicinske redskaber, tilbehør til kosmetologiske behandlinger, og genstande på hoteller, barer og kontorer.

TEKNISKE DETALJER