Ozongenerator - 15.000 mg pr. time - 160 watt
1.399,00 DKK inkl. moms 1.599,00 DKK

Ozongenerator - 15.000 mg pr. time - 160 watt

Leverandør: ulsonix | Varenummer: EX10050054 | Model: AIRCLEAN 15G

Ozongenerator - 15.000 mg pr. time - 160 watt
Ozongenerator - 15.000 mg pr. time - 160 watt
Ozongenerator - 15.000 mg pr. time - 160 watt
Ozongenerator - 15.000 mg pr. time - 160 watt
Ozongenerator - 15.000 mg pr. time - 160 watt
Ozongenerator - 15.000 mg pr. time - 160 watt
Afspil video
360° foto
Klik for at se billederne
Normalpris: 1.599,00 DKK Du sparer: 200,00 DKK 1.399,00 DKK Normalpris: 1.599,00 DKK

inkl. moms

 • Gratis forsendelse i Danmark

  ?

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

 • 30 dages returret

  ?
 • 3 års garanti

Produktegenskaber

 • Ozonkraft: 15,000 mg pr. time
 • Effekt: 160 W
 • Indbygget UV-lys
 • Nedtællingsur op til 24 timer
 • Inkl. fjernbetjening

 • Effektiv eliminering af ubehagelige lugte
 • Egnet til rum – og byggesanering, luftsanering, i affalds- og sanitærrum, til fjernelse af cigaret-, skimmel- og dyrelugte etc.
 • Robust, pulverlakeret kabinet med bærehåndtag / Enkel betjening via display eller fjernbetjening
 • Højeffektiv ozonproduktion på op til 15,000 mg pr. time / Nedtællingsuret kan indstilles op til 24 timer
 • Egnet til kontinuerlig drift (dog maks. 12 timer) / Effekt: 160 W, spænding: 230 V / 50 Hz
 • Indbygget UV-lys / 4 skridsikre gummifødder for ekstra stabilitet

Ozongenerator - 15,000 mg pr. time - 160 watt

Ozongeneratoren AirClean 15G fra Ulsonix hjælper dig med effektivt at neutralisere luft i rum, der er udsat for stærke lugte. Ozonen kan også fjerne sundhedsskadelige skimmelsporer fra luften, fremme sundheden og lindre allergi. Dårlig lugt forårsaget af oversvømmelser eller brande kan også fjernes med Ulsonix AirClean 15G. Ozongeneratoren anvendes til rum- og bygningssanering samt til luftforbedring i især bilværksteder, på hoteller og i affalds- og sanitærrum, men kan også bruges til at fjerne cigaret- eller dyrelugt i biler eller både. Da ozongeneratoren ikke vejer meget og har et praktisk bærehåndtag på toppen, er den nem at transportere.

Dårligt indeklima? – anvend denne effektive ozon-luftrenser fra Ulsonix

Ozongeneratoren har en kraft på 15,000 mg ozon pr. time og er derfor i stand til at fjerne dårlig lugt hurtigt og effektivt. Maskinens indbyggede UV-lampe sørger for, at der altid arbejdes jævnt og produceres den samme mængde ozon. Ventilatoren fordeler ozonen hurtigt og jævnt i rummet. AirClean 15G er fabrikeret i pulverlakeret stål og forsynet med fire gummifødder, så maskinen står skridsikkert på alle overflader.

Luftfilteret på bagsiden sikrer, at den indsugede luft effektivt renses og forhindrer snavs i at trænge ind i kabinettets indre. Luftfilteret kan efter behov udskiftes uden brug af værktøj.

Ozongeneratoren fra Ulsonix har flere indstillinger og kan tilpasses efter behov. Når "On" lyser på displayet, betyder det at ventilatoren er klar til at blive taget i brug, og ved "On+Ozone" arbejder ozonpladen som frigiver ozon, udover displayet og ventilatoren. Tre forskellige programmer er forindstillede, og hvert program har forskellige drifts- og pauselængder. Disse programmer kan let tilpasses dine behov. Ozongeneratoren kan indstilles til at køre vedvarende, dog bør en maks. driftstid på 12 timer ikke overskrides.

Ozongeneratoren er nem at transportere med bærehåndtaget. Kabelholderne på bagsiden giver praktisk og sikker opbevaringsmulighed af det 2,3 m lange kabel. Ozongeneratoren er også udstyret med en elektronisk sikring, der beskytter enheden mod skader ved kortslutning eller overbelastning.

Hvordan anvender jeg ozon sikkert? En ozongenerator bør kun anvendes i lukkede rum hvor der ikke befinder sig mennesker eller dyr. Efter endt ozonbehandling bør rummet ikke betrædes i 2 timer. Derefter bør der luftes ud i mindst 30 min. Indånd aldrig ozon direkte fra apparatet og producer ikke mere ozon end der passer til rummets størrelse. Sørg for at der ikke befinder sig brændbare gasser eller eksplosive stoffer i nærheden af ozongeneratoren. Denne model anvender en UV-lampe og har derfor yderligere sikkerhedsforanstaltninger: Mennesker, dyr og planter bør ikke udsættes direkte for UV-stråler som kan føre til forbrændinger på huden eller øjnene. Beskyt dig selv og dine omgivelser mod UV-stråling. Kig aldrig direkte ind i UV-lampen, uanset afstanden. Læs brugsanvisningen grundigt inden du går igang og følg alle sikkerhedsanvisningerne.

Download advarselsskiltet til døren "Ozonbehandling - rummet må ikke betrædes"

Prøv selv hvor effektivt ozon bekæmper bakterier og skimmelsvamp. Forskere fra den polske statslige sanitærinspektion (Sanepid) har testet ozongeneratorerne fra ulsonix og påvist at de er et fremragende supplement til almindelige desinficeringsmetoder, og kan fjerne biologiske urenheder på selv svært tilgængelige steder.

Download PDF

Model
AIRCLEAN 15G
Varenummer
10050054
Stand
Ny
Materiale
Pulverlakeret stål
Effekt
160 W
Sænding
230 V / 50 Hz
Ozonkraft
15,000 mg pr. time
UV-Lampe
118 mm, 4 W, 254 nm
Ventilator
170 m³/h
Vedvarende drift
Ja, dog ikke længere end 12 timer
Kabellængde
2,3 m
Mål (LxBxH)
32,00 x 18,00 x 30,00 cm
Vægt
4,63 kg
Forsendelsesmål (LxBxH)
38,00 x 24,00 x 34,00 cm
Forsendelsesvægt
5,40 kg
Teknisk tegning
Brugsanvisning
Leveringsoversigt
 • Ozongenerator AIRCLEAN 15G
 • Luftfilter
 • Fjernbetjening
 • Brugsanvisning

Ozonleksikon

1. Hvad er ozon?

Ozon (også kaldet O3 eller trioxygen) er et molekyle bestående af tre oxygenatomer. I stratosfæren beskytter den alle jordens levende væsner mod skader fra ultraviolette stråler (UV). Ozon er en ekstremt reaktiv molekyle og reagerer derfor meget let med stoffer som ammoniak, hvilket kan forhindre ubehagelige lugte.

2. Hvordan fungerer en ozongenerator?

Ved de fleste ozongeneratorer bliver luften suget ind på generatorens bagside ved hjælp af en integreret ventilator. I generatorens indre renses luften for kim og bakterier med luftfiltret og en speciel UV-lampe. Derefter bliver luften ledt langs de indbyggede keramikplader, hvor oxygenen så bliver omdannet til ozon ved hjælp af en elektrisk udladning. Derfra bliver ozonen ledt tilbage til rummet gennem maskinens forside.

3. Hvad bruges ozongeneratoren til?

Ozongeneratorer anvendes til at forbedre og forny luften i lukkede rum. Ozonens reaktivitet neutraliserer ubehagelige lugte.

4. Sikkerhedsadvarsel

Ved højere koncentrationer er ozonen giftig og kan være sundhedsskadelig. Derfor skal der træffes nogle forholdsregler for at forhindre, at ozon bliver frigivet ukontrolleret. Ozongeneratoren bør kun benyttes af fagfolk. For den mest effektive brug anbefales der også at udskifte ozongeneratorens keramikplader hver sjette måned. Mærket Ulsonix tilbyder dig førsteklasses service og forsyning af reserve - og sliddele i hele Europa. Reservedelene, der passer til denne maskine, kan du finde i vores onlinebutik.

5. Angående reservedele:

Den til ozonbehandlingen nødvendige keramikplade er en sliddel og skal regelmæssigt udskiftes. For at ozongeneratoren kan fungere så effektivt som muligt anbefales at udskifte keramikpladen:

  • - hver 6. måned ved intensiv brug (over 8 timer pr. dag)
   - hver 12. måned ved normal brug (4 - 6 timer pr. dag)
   - hver 18. - 24. måned ved sjælden brug (mindre end 4 timer pr. dag).
 • Keramikpladen er ikke dækket af garantien men kan bestilles ekstra i vores onlinebutik.

  Er der testresultater der bekræfter, at ozonbehandlingen med apparaterne fra ulsonix virker?

  Ja, den polske statslige sanitærinspektion (Sanepid) testede ulsonix-apparaterne i august 2020. Testen bekræfter at ozonbehandlingen kan fjerne biologiske urenheder på selv svært tilgængelige og ikke synlige steder.

  Kan ozongeneratoren anvendes i kontorlokaler eller skader det teknikken?

  Ozongeneratoren kan trygt anvendes i kontorlokaler, der opstår ingen fare for teknikken. Dog bør mennesker ikke betræde rummet mens ozonbehandlingen står på.

  Hvor længe holder luftfilteret? Kan det vaskes med vand?

  Luftfilterets levetid afhænger af hvor ofte apparatet anvendes og under hvilke betingelser. Filteret kan vaskes med vand men skal tørre grundigt bagefter.

  Slukker ozongeneratoren automatisk ved brug af uret?

  Ja, ozongeneratoren slukker automatisk når tiden er udløbet.

  Hvordan indstiller jeg tiden på displayet? I brugsanvisningen kan jeg kun finde information om auto-modus. Hvor længe skal ozonbehandlingen vare for at være mest effektiv?

  I de modeller der har et display, kan du frit indstille tiden, pauserne og antallet af gentagelser. Den anbefalede varighed af en ozonbehandling afhænger af rummets størrelse samt ozonkraften. Den korrekte tid kan aflæses af tabellen i brugsanvisningen.

  Gælder rådet om at udskifte keramikpladen halvårligt for alle modellerne? Og hvor ofte skal lampen udskiftes?

  Ja, et halvt år er den anslåede levetid for keramikpladen men det afhænger af hvor ofte maskinen bruges. Lampen skal udskiftes når den ikke virker mere, efter ca. 7,000 timers drift.

  Bruger alle modellerne en keramikplade? Er der nogen modeller der kun har en UV-lampe?

  Ja, alle vores ozongeneratorer har en keramikplade, vi har ikke en model kun med UV-lampe. Når ozongeneratoren tændes, tændes lampen samtidig. Det er ikke muligt at tænde lampen separat.

  Hvad kendetegner ECO-serien?

  ECO-serien har i modsætning til de andre modeller ingen UV-lampe. Men ECO-serien har en keramikplade i lighed med alle vores ozongeneratorer.

  Hvor svært er det at udskifte sliddele?

  Luftfilteret er legende let at udskifte. Keramikpladen er straks sværere og kræver øvelse.

  Hvad er den mest effektive ozonkraft til lokaler af forskellig størrelse? Hvor stort et areal er 5 g, 7 g, 10 g, 15 g og 20 g beregnet til?

  Der er en tabel i brugsanvisningen. En ozongenerator med højere ozonkraft arbejder mere effektivt i større lokaler, og skal være tændt i kortere tid.

  Er det rigtigt at en ozongenerator skal stilles så højt som muligt, for at fungere bedst?

  Ja, da ozon er tungere end luft, anbefales at stille apparatet på et højt sted, helst så højt som muligt og ikke på gulvet. Under alle omstændigheder højere end højden på et skrivebord.

  4.5 Baseret på 2 bedømmelse(r)

  Sorter efter...

  Giv en karakter (5 stjerner er det højeste, 1 det laveste)
  Klik på linket, som du har modtaget pr. e-mail og bekræft din bedømmelse! Efter en kontrol offentliggøres den.

  De med * markerede felter er obligatoriske.

  Anmeldelse fra ERa (22/03/2022)
  Anmeldelse fra ERa (22/03/2022) ózongenerátor Ulsonix

  1 csillag

  expondo experts reply 11/04/2022

  A vásárló kérésére a hiányosságot pótoltuk, ügyét minden halasztás nélkül rögtön kezeltük.

  Reméljük egy másik alkalommal ismét szerencsénk lesz  vevőink között köszönteni.

  Anmeldelse fra Amazon Customer (02/12/2019)
  Anmeldelse fra Amazon Customer (02/12/2019) Ulsonix AIRCLEAN Ozongenerator 15G

  Seit drei Tagen Verwende ich dieses Gerät, und bin recht zufrieden damit.

  Expondo-ekspert

  Stadig ikke sikker?

  Vores eksperter står klar til at hjælpe!
   
  man.-fre. 10:00-16:00
  Ulsonix UV-lampe AIRCLEAN UV 12V
  I stedet for: 219,00 DKK
  119,00 DKK
  inkl. moms og forsendelse
  Ulsonix luftfilter AIRCLEAN Filter
  139,00 DKK
  inkl. moms og forsendelse
  Dette produkt
  • Ozonkraft: 15,000 mg pr. time
  • Effekt: 160 W
  • Indbygget UV-lys
  • Nedtællingsur op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Ozongenerator - 15.000 mg pr. time - 160 watt

  Ozongenerator - 15.000 mg pr. time - 160 watt

  (2)
  Normalpris: 1.599,00 DKK 1.399,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Ozonkraft: 15,000 mg pr. time
  • Effekt: 160 W
  • Indbygget UV-lys
  • Nedtællingsur op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening
  • Ozonkraft: 7.000 mg pr. time
  • Effekt: 98 W
  • Integreret UV-lys
  • Nedtællingsur op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt

  Ozongenerator - 7000 mg pr. time - 98 watt

  (3)
  Normalpris: 1.399,00 DKK 819,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Ozonkraft: 7.000 mg pr. time
  • Effekt: 98 W
  • Integreret UV-lys
  • Nedtællingsur op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening
  • Ozonkraft: 20.000 mg pr. time
  • Effekt: 160 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timer op til 60 min.

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Ozongenerator - 20.000 mg pr. time - 160 W

  Ozongenerator - 20.000 mg pr. time - 160 W

  (5)
  1.899,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Ozonkraft: 20.000 mg pr. time
  • Effekt: 160 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timer op til 60 min.
  • Ozonkraft: 20.000 mg pr. time
  • Effekt: 170 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timer op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Ozongenerator - 20.000 mg pr. time - 170 watt - digital

  Ozongenerator - 20.000 mg pr. time - 170 watt - digital

  (1)
  2.599,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Ozonkraft: 20.000 mg pr. time
  • Effekt: 170 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timer op til 24 timer
  • Inkl. fjernbetjening
  • Ozonkraft: 7.000 mg pr. time
  • Effekt: 98 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timerfunktion op til 60 min.

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 98 watt

  Ozongenerator - 7.000 mg pr. time - 98 watt

  (3)
  Normalpris: 1.199,00 DKK 879,00 DKK

  på lager, levering ca. 2-5 hverdage

  • Ozonkraft: 7.000 mg pr. time
  • Effekt: 98 W
  • Indbygget UV-lys
  • Timerfunktion op til 60 min.