Trustpilot
(9) anmeldelser

Blødgøringsanlæg - 1-6 personer - 12 l - 1,4-2,6 m3/t

3.399,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10250398

|

Model: UNI_WATERSOFTENER_1000A

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 26. april
Hovedfunktioner
  • Nem betjening med ASD2-ventil der ikke kræver kompliceret konfiguration
  • Automatisk regenereringsmodus giver en lang levetid med et minimum af vedligeholdelse
  • Med en harpiksvolumen på 13 l kan dette afkalkningsanlæg anvendes af såvel private husholdninger som firmaer med 1 til 6 personer
  • Effektiv vandgennemstrømning på 2,6 m³ pr. time
  • Dette blødgøringsanlæg arbejder med et driftstryk fra 0,15 til 0,5 MPa hhv. 1,5 til 5,0 bar
  • Sikker udledning af spildevandet i afløbet
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


4.6

Baseret på 9 karaktergivninger

Sorter efter :

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Netherlands

godt og billigt

god enhed, men brugsanvisningen bør tilpasses den medfølgende enhed, til slangerne skal du få adaptere fra 1 tommer til 15 mm, men de fås hos de bedre grossister, de koster dig omkring 10 euro, derudover vandhårdheden kan ikke justeres indstillet som brugt i Holland for tysk hårdhed, Dh, men i mmol er konverteringen let 1 mmol, er 5,6 DhSe denne tabel, og du vil vide, hvordan du omregner vandets hårdhed. °dH °e °fH ppm mmol/l Tysk hårdhed 1 °dH 1 1,253 1,78 17,8 0,179 Engelsk hårdhed 1 °e 0,798 1 1,43 14,3 0,142 Fransk hårdhed 1 °fH 0,560 0,102 0,700 0,106 (0,106 0,560 0,1020 pm) 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Omregningstabel for vandhårdhed

Vis den originale anmeldelse

for 6 måneder siden Offentliggjort på Expondo Slovakia

Enkel opfyldelse

Varerne ankom i god stand og forsvarligt pakket ind. Filteret er smart og smart. Selvom saltet er gennem det aftagelige magnetiske dæksel i den forreste del. Som følge heraf øges servicepladsen ikke.

Vis den originale anmeldelse

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Switzerland

Afkalkningssystem

Ydeevnen for den højeste enhedspris er rigtig. Jeg kan kun anbefale.

Vis den originale anmeldelse

for 8 måneder siden Offentliggjort på Expondo France

Hurtigt og effektivt

Jeg bestilte en blødgører for første gang fra expondo og stor overraskelse blev tiden respekteret og pakken var super godt pakket ind. Jeg anbefaler denne købmand, alt hvad jeg skal gøre er at tage den i brug.

Vis den originale anmeldelse

for 9 måneder siden Offentliggjort på Expondo Italy

Blødgøringsanlæg - 1-6 personer - 12 L - 1,4-2,6 m³/t

Bestillingsprocessen var meget enkel, og enheden ankom på ingen tid. Vi var meget tilfredse med hele processen og resultatet af vores køb. Vi vil helt sikkert henvende os til expando.it igen i fremtiden.

Vis den originale anmeldelse

for 4 dage siden Offentliggjort på Expondo Belgium

Fantastisk produkt. Bemærk: For 4/4 tilslutningsslanger: kobling påkrævet fra 3/4M til 4/4F. Pris: 1,70 €/stk

Vis den originale anmeldelse

for 4 år siden Offentliggjort på Expondo Netherlands

Første oplevelser

Fantastisk enhed, manual meget forvirrende. Leveret til tiden i god emballage. Hjemmesiden siger, at det ikke er svært at forbinde; Og det er ikke tilfældet, så længe det står klart, hvad du har brug for! For eksempel er forbindelsesstørrelsen ikke den standardstørrelse, som vi bruger i Holland. Så du skal købe ekstra materiale for at få det til at passe. De fleksible slanger er af en kæmpe størrelse, som er svære at placere efter montering, fleksibiliteten går da tabt på grund af vandtrykket. Manualen er ikke på hollandsk, og det er til tider forvirrende, fordi de anvendte udtryk ikke er lette at forstå uden en oversættelse, og selv da er det stadig svært for en lægmand at omsætte til en handling. Ordene, der er brugt i brugsanvisningen, svarer ikke til de ord, der bruges i menuen på enhedens display. Det er meget forvirrende! Fx tog det mig en halv morgen at lave ost af den, mens den faktisk er super simpel. Bare et spørgsmål om at bruge de rigtige ord til at matche dem på enheden. Den endelige drift af enheden er fin, og der er ingen klager over det. Når du først er tilsluttet, behøver du stort set ikke bekymre dig om det længere. Det er tilrådeligt at installere en ekstra bypass, så du kan fortsætte med at bruge vandforsyningen under regenerering og/eller arbejde.

Vis den originale anmeldelse

for 3 år siden Offentliggjort på Expondo Hungary

Førsteklasses blødgøringsmiddel

Jeg har brugt det i næsten en måned, og jeg er 100% tilfreds med det. Jeg var lidt skeptisk over leveringstiden på fire dage, men jeg blev positivt overrasket, da jeg på fjerdedagen fik pakket smart, fantasifuldt ind. prikkede ud indvendigt med et oppustet elastik, ringede postbuddet på klokken og afleverede blødgøringsanlægget. Ved første øjekast og nu engang efter en måneds brug kan jeg sige, at kvaliteten i dette tilfælde overstiger prisen.Installationen er simpelt, jeg installerede det på cirka en halv time med de to 1'' slanger efter timen. Menuen er ikke den samme som i bogen, udtrykkene er mærkelige og da jeg så mmol/, troede jeg at den spurgte om mit blodsukkerniveau. Det er derfor, en stjerne faldt. Hvis det lykkes os at overvinde dette, som helt sikkert vil tage en halv dag købte den og borede min side i endnu en dag eller to, er vi garanteret tilfredse. Og så, efter en god justering en gang, vi skal ikke tilsætte salt i ny og næ, det kan jeg kun anbefale.

Vis den originale anmeldelse

for 5 måneder siden Offentliggjort på Expondo Belgium

Godt blødgøringsmiddel

God og lav pris vandblødgører, nem installation, hollandsk manual tilgængelig på hjemmesiden, men det kunne være lidt mere overskueligt for en lægmand, dette er umuligt. Nogen med erfaring vil finde ud af det, men spænd ikke de fleksible slanger for hårdt, ellers vil tætningerne være defekte. Selve blødgøringsmidlet er et rigtig godt produkt til de små penge, det kan jeg klart anbefale. Til din information er tilslutningerne på de fleksible slanger 4/4.

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter