Tilbud

Vare: EX10250534

|

Model: UNI_UMBRELLA_2R300OR_N

Hængeparasol - orange - rund - 300 cm i diameter

kr 1,399.00 kr 1,699.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Parasolstof fremstillet af slidstærkt polyester med en tykkelse på 180 g/m²
  • Stor hængeparasol på 300 cm i diameter
  • Sikker beskyttelse mod UV-stråler med solfaktor 50+
  • Robust konstruktion med indbygget vindbeskyttelse
  • Praktisk håndsving til at klappe parasollen ud og ind. Kan drejes 360°

PRODUKTBESKRIVELSE

Stor hængeparasol med tilt

Den runde hængeparasol UNI_UMBRELLA_2R300OR_N fra Uniprodo måler 300 cm i diameter og kan levere godt med skygge. Med en solfaktor på 50+ giver parasollen beskyttelse mod ca. 98% af alle UV-stråler. I skyggen af parasollen kan du og dine gæster nyde mad og drikke uden at skulle bekymre sig om for meget sol.

Rund hængeparasol med høj UV-beskyttelse

Stoffet til denne hængeparasol er fabrikeret i et slidstærkt polyester med en tykkelse på 180 g/m². Med det praktiske håndsving kan du slå hængeparasollen op og ned på kun et øjeblik.

Hængeparasollen er fremstillet af førsteklasses materialer i et tidløst design. Stangen måler 45 x 64 mm i diameter og er konstrueret af rustresistent aluminium. De 8 skærmstænger af stål er modstandsdygtige overfor fysisk skade. Den indbyggede vindbeskyttelse sørger for at parasollen ikke vælter, og giver samtidig en bedre luftcirkulation.

Hængeparasollen er designet på en særlig smart måde. Parasolstangen kan placeres ved bordkanten, så skærmen hænger over bordet. Du kan også placere parasolfoden direkte op ad en mur og på denne måde udnytte pladsen foran din forretning optimalt. Hvis man ønsker at skrue parasollen fast, har foden forborede huller. Ellers kan man bestille en sanddunk til parasolfod på expondos hjemmeside.

Køb hængeparasol UNI_UMBRELLA_2R300OR_N fra Uniprodo.

TEKNISKE DETALJER