Trustpilot

Hængeparasoller

Med en stor hængeparasol kan restaurantejeren tilbyde udendørs servering og give masser af skygge til gæsterne. Derudover er disse modeller perfekte som markedsparasol, terrasseparasol og haveparasol. De moderne hængeparasoller i vores sortiment beskytter ikke blot mod solens stråler men også mod regnbyger. Parasollernes gode materiale af høj kvalitet er beregnet til at kunne tåle vind og vejr. I denne kategori er der parasoller til restauranter med udendørs servering og ens egen terrasse. 

Stort skyggeareal med hængeparasol firkantet 

En hængeparasol har et væld af anvendelsesmuligheder. Den særlige konstruktion med svingarm gør at den ikke behøver at stå tæt ved bordkanten, dermed kan gæsterne sidde hele vejen rundt om bordet. En hængeparasol er også perfekt til et oppusteligt spa i haven. Se derudover vores pooltilbehør

Vores parasoller har et væld af individuelle indstillingsmuligheder. En parasol med knæk er perfekt når solen står lavt. Parasolfoden har kuglelejer hvorpå stangen kan dreje 360°. Med det praktiske håndsving kan du slå hængeparasollen op og ned på kun et øjeblik. Hvis du er på udkig efter en billig parasol, er du kommet til den rigtige hjemmeside. Vi har parasoller i alle tænkelige størrelser og farver. Vi har både en hængeparasol med 3 og 4 m spændvidde. Disse er perfekte til udendørs servering. 

Fordelene ved en hængeparasol: 

  • Den rektangulære form danner et stort skyggeareal 

  • Skærmen kan justeres med svingarmen og drejes 360° 

  • Forskellige modeller har varierende spændvidde 

En tidssvarende parasol til restaurant beskytter gæsterne mod de skadelige UV-stråler fra solen om sommeren. Under parasollen kan gæsterne nyde deres mad i ro og uden stress. 

Hængeparasol med tilt 

Fabrikanterne af moderne hængeparasoller til restaurationsbranchen vælger slidstærkt polyester til parasolstoffet. Stoffets høje materialetæthed giver pålidelig beskyttelse mod sol og regn. Med en beskyttelse på 97% mod solens UV-stråler er en hængeparasol perfekt som terrasse-parasol eller café-parasol. 

Giv gæsterne en god oplevelse med udeservering under en parasol fra Uniprodo. Når gæsterne sidder og nyder deres mad og drikke, kan det komme til pludselige vindstød. For at parasollen ikke skal blive taget af vinden, og ført væk, er der en indbygget vindbeskyttelse foroven. Vindbeskyttelsen gør at parasollen altid står sikkert og forbedrer samtidig luftcirkulationen så der ikke samler sig varm luft. Når det regner, kan man klappe parasollen op og beskytte gæsterne. Parasolstangen består af rustresistent aluminium. Selv daglig brug er intet problem. Skærmstængerne er af stål og modstandsdygtige overfor fysisk skade. 

Enhver restaurant eller bod på en markedsplads kan finde den rigtige parasol i denne kategori. Køb hængeparasol fra Uniprodo til caféer, restauranter og privat brug. Se også vores øvrige modeller under parasoller og terrasseparasoller