Vare: EX10280070

|

Model: WIE-SFE-1200

Elhegn med solceller - 1,2 J - 15-20 km

kr 3,099.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Beregnet til kreaturhegn op til en længde på 15-20 km
  • Energiudladning på 1,2 J
  • Batterihegn med solceller der lades op i løbet af dagen
  • Det indbyggede batteri med 6 V virker i 21 dage når det er fuldt opladet
  • UV-resistent plastkabinet med praktisk bærehåndtag

PRODUKTBESKRIVELSE

Spændingsgiver - elhegn op til en længde på 15-20 km

Denne spændingsgiver til elhegn med solceller WIE-SFE-1200 fra Wiesenfield kan anvendes til sikker indhegning af kvæg, heste, geder eller får. Solcellerne oplader det indbyggede batteri der forsyner stødhegnet med strøm. Pålideligt og energieffektivt på samme tid.

Solcelle-elhegn med en energiudladning på 1,2 J

Dette solcelle-elhegn leveres inkl. 6 V-batteri der sender energiudladninger på 1,2 J til hegnet. Solpanelet måler 140 x 160 mm og oplader batteriet når solen skinner. På et fuldt opladet batteri kan stødhegnet forsynes med strøm i 21 dage. Risikoen for at batteriet nogensinde løber tør, er derfor meget lav. Man behøver hverken at bekymre sig om batteriet eller bruge tid på at kontrollere hegnet.

Til apparatet medfølger et jordkabel og et tilslutningskabel til stødhegnet. Alt efter hvilke dyr der skal indhegnes, kræves en forskellig spidsspænding, fra 500 V til høns og op til 5.000 V til køer. Solcelle-elhegnet kan bruges til køer, får, æsler, vildsvin eller grise. Udover at holde dyrene indhegnet forhindrer hegnet at fremmede dyr kommer ind. Spændingsimpulserne er blevet lagt på et sådant niveau at dyret forskrækkes, og viger tilbage, men ikke bliver såret.

Kabinettet til apparatet er fremstillet i UV-resistent plast. Materialet kan tåle vind og vejr og kræver ikke nogen form for vedligeholdelse. Samtidig har batteriet et intelligent batterikontrolsystem der bidrager til sikkerheden. Batteriet kan f.eks. ikke overoplades. Det kompakte design og bærehåndtaget gør apparatet nemt at transportere og placere langs hegnet. Med i leveringsomfanget medfølger fire advarselsskilte.

TEKNISKE DETALJER