Trustpilot

Bokseudstyr

Til boksetræningen skal bokseren have kvalitetsudstyr der kan hjælpe med at forbedre hans bokseevner, udholdenhed, hurtighed og slagtræning. Til enhver sport er det vigtigt at udstyret er af høj kvalitet, slidstærkt og robust, så man kan træne med det i et langt tidsrum. I denne kategori finder du udstyr af høj kvalitet til den regelmæssige træning derhjemme eller i boksehallen. 

Boksepude, boksehandsker, benskinner m.m. 

Uanset om det drejer sig om professionelle sportsudøvere eller amatører, har alle boksere behov for at træne regelmæssigt. På en boksepude øver bokseren sin slagteknik, slagstyrke og udholdenhed. Til styrketræning er en boksesæk derfor det ideelle træningsudstyr. 

Med det rigtige udstyr kan bokseren udvikle sin teknik, styrke og udholdenhed. Et boksecenter har brug for en lang række udstyr. Dette indebærer bl.a. et ophæng til boksebold og en boksehjelmMed en særlige sparkepude der fastgøres til underarmen med velcrolukninger, kan sparringspartneren absorbere slagene. Derudover har man brug for boksehandsker til børn og voksne i forskellige størrelser. I denne kategori kan du både finde udstyr til professionelle bokseklubber og hobbyboksere der ønsker at træne derhjemme. 

Fordelene ved vores bokseudstyr: 

  • Professioneltslidstærkt og langlivet 

  • Hjælper bokseren med at gøre træningsfremskridt 

  • Til enhver type træning 

Målrettet og effektiv boksetræning kræver ikke kun