Bokseudstyr

1 - 24 34 produkter

Dette søgefilter gav ingen resultater
1 ud af 2

Til boksetræningen skal bokseren have kvalitetsudstyr der kan hjælpe med at forbedre hans bokseevner, udholdenhed, hurtighed og slagtræning. Til enhver sport er det vigtigt at udstyret er af høj kvalitet, slidstærkt og robust, så man kan træne med det i et langt tidsrum. I denne kategori finder du udstyr af høj kvalitet til den regelmæssige træning derhjemme eller i boksehallen. 

Boksepude, boksehandsker, benskinner m.m. 

Uanset om det drejer sig om professionelle sportsudøvere eller amatører, har alle boksere behov for at træne regelmæssigt. På en boksepude øver bokseren sin slagteknik, slagstyrke og udholdenhed. Til styrketræning er en boksesæk derfor det ideelle træningsudstyr. 

Med det rigtige udstyr kan bokseren udvikle sin teknik, styrke og udholdenhed. Et boksecenter har brug for en lang række udstyr. Dette indebærer bl.a. et ophæng til boksebold og en boksehjelmMed en særlige sparkepude der fastgøres til underarmen med velcrolukninger, kan sparringspartneren absorbere slagene. Derudover har man brug for boksehandsker til børn og voksne i forskellige størrelser. I denne kategori kan du både finde udstyr til professionelle bokseklubber og hobbyboksere der ønsker at træne derhjemme. 

Fordelene ved vores bokseudstyr: 

  • Professioneltslidstærkt og langlivet 

  • Hjælper bokseren med at gøre træningsfremskridt 

  • Til enhver type træning 

Målrettet og effektiv boksetræning kræver ikke kun selvdisciplin og en god træner, men også det rigtige bokseudstyr. Og her spiller det ingen rolle om man kun bokser for sjov, eller forfølger en professionel karriere. 

Køb bokseudstyr og træn som de professionelle 

De største legender i boksehistorien, som Muhammad Ali, Rocky Marciano og Mike Tyson, begyndte deres karriere i træningscenteret med det rigtige bokseudstyr. Det siger sig selv at bokseudstyret hele tiden bliver udsat for en enorm belastning. Af denne grund fremstilles en boksepude kun af de allermest robuste materialer. Med vores boksepude kan sportsudøverne træne regelmæssigt i årevis. Hvis ikke hobbybokseren ønsker en hængende boksesæk derhjemme, har vi også et vægbeslag og en stående boksebold med og uden refleksstang. På med de rigtige boksehandsker, så er du klar til træningen! Enhver hobbybokser der vil købe en boksepude, behøver i dag ikke et kæmpestort budget. Selv bokseudstyr af høj kvalitet er til at betale og derefter montere i garagen eller hobbyrummet. Så har man sin egen lille boksehal. 

En tidssvarende boksesæk har et ophæng af stål med en høj bæreevne der kan holde den tunge sandsæk i den rigtige position. Stålophænget udsættes for en enorm belastning fra slagene og boksesækkens egenvægt. Af denne grund lægger fabrikanterne af bokseudstyr vægt på høj præcision i forarbejdningen af udstyret. Samspillet mellem materialer af høj kvalitet og en moderne produktionsmåde gør bokseudstyret til en ægte succes.