Trustpilot

Burgerpressere

Burgerpresserne fra Royal Catering er kendetegnet ved materialer af høj kvalitet, en robust konstruktion og nem betjening. Burgerpressere findes i forskellige størrelser og er en uvurderlig hjælp til at fremstille saftige burgere af hakket oksekød, fisk eller grøntsager. Se det store udvalg af burgerpressere fra Royal Catering og find en model der passer til netop dig. Priserne på køkkenudstyr er billige hos expondo. 

Ekstra hygiejnisk rustfrit stål 

En burgerpresser fra Royal Catering er en professionel bøfpresser der er særligt udviklet til daglig brug i restaurationsbranchen. Den kan f.eks. finde anvendelse i kantiner, restauranter eller grillbarer som lægger vægt på produktivitet og høj kvalitet. 

Udover burgerpressere har Royal Catering alt hvad du skal bruge til at indrette din grillbar. Vi har f.eks. en salamandergrill der kan stege den friskformede burger. Det betaler sig at tage et kig på Royal Caterings store udvalg af køkkenudstyr der er tilpasset dine behov i restaurationsbranchen, til konkurrencedygtige priser. En burger er et fastfood-måltid der appellerer til alle aldersgrupper. Med en professionel burgerpresser effektiviserer du det daglige arbejde i køkkenet. 

Burgerpresserens kabinet er fremstillet af anodiseret aluminium. Burgerbeholderen og mellemlægspapirholderen er fabrikeret i førsteklasses rustfrit stål. De glatte overflader er legende lette at rengøre efter brug. Materialet er hygiejnisk, smagsneutralt og lever op til restaurationsbranchens høje hygiejnekrav. Burgerpresseren kan vaskes op på bare et øjeblik med normal, fedtopløsende sulfo. Den robuste konstruktion kan tåle at blive brugt hver eneste dag i det travle køkken. 

Burgerpresser til perfekt formede bøffer 

En bøfformer fra Royal Catering er enkel og brugervenlig at betjene. Burgerbeholderen fyldes med de ønskede ingredienser, hvorefter håndtaget presses ned uden brug af kræfter. Resultatet bliver ensartede og perfekt formede burgere. Burgerpresseren kan både bruges til vegetariske burgere, fiskeburgere og hakket kød. 

Som tilbehør til burgerpresseren kan anbefales en kødhakker af rustfrit stål som du kan finde på expondos hjemmeside. Tilsammen øger de produktiviteten i tilberedningen af burgere. Den udsøgte produktkvalitet og den billige pris gør en burgerpresser til en fremragende investering for din fastfoodrestaurant, cafeteria eller kantine. En burger-former øger effektiviteten og kvaliteten i fremstillingen af burgere. Udover burgerpressere har Royal Catering et stort udvalg af udstyr til grillbar, f.eks. store pander der kan gøre det daglige køkkenarbejde nemmere.  Se også vores kontaktgrill der både kan bruges til at opvarme burgerbollerne, og lave toast. Effektiviser din grillbar og spar tid og penge samtidig, det vil kunderne sætte pris på.