Trustpilot

Fadølsanlæg

Hvad er bedre end en velskænket fadøl ved festlige sammenkomster eller til fyraften? Svaret er en kold, velskænket fadøl! Men et fadølsanlæg er ikke kun til professionel brug på cafeer og i restaurationsbranchen. Der findes også kompakte fadølsanlæg til hjemmebrug med 5-liters fustager. Dette lille fadølsanlæg gør havefesten og grillaftenen til en garanteret succes. 

Billigt fadølsanlæg til hjemmebrug 

I restaurationsbranchen er fadølsanlæggene ofte indbygget i selve bardisken med fustagerne nedenunder. Bartenderen kan servere kold øl i store mængder uden at skulle skifte fustage hele tiden. Men til festlige aftener i hjemmet er det ikke nødvendigt med et stort fadølsanlæg. Her kan man nøjes med et hjemme-fadølsanlæg. Et lille fadølsanlæg har nøjagtig de samme fordele som et stort. De fleste små fadølsanlæg er beregnet til 5-liters fustager og leveres inkl. alle elementer til at afkøle og tappe øllen. Det indbyggede kølesystem er effektivt og har et lavt strømforbrug. Man kan indstille køletemperaturen med nøjagtighed. Et lille fadølsanlæg arbejder som regel med almindelige CO²-patroner som giver et optimalt tryk på tappehanen. Det er legende let at skænke op med et 5 liter fadølsanlæg. 

Fordelene ved et hjemme-fadølsanlæg: 

  • Et effektivt kølesystem holder øllen på den rigtige serveringstemperatur. 

  • Ideelt tryk til nem ophældning af øl 

  • Fadølsanlægget anvender normale CO²-patroner der kan udskiftes med lethed. 

Mange fadølsanlæg til hjemmebrug har et overskueligt display hvor man kan aflæse den aktuelle køletemperatur. 

Køb fadølsanlæg og server frisktappet øl til gæsterne 

Såvel opskænkningen af 5 liter fadøl, indstillingen af køletemperaturen og udskiftningen af CO²-patronerne og fustagerne er legende let. Tappehanen kan betjenes med lethed. Med det komfortable greb kan enhver ølkender opskænke øl på bare et øjeblik, For det optimale tryk på tappehanen sørger en CO²-patron i fadølsanlægget. Under tappehanen er der på de fleste modeller en aftagelig drypbakke. Således bliver bordet holdt rent hele tiden. Ølelskere der vil have et fadølsanlæg til hjemmet, kan i dag finde anlæg af fremragende kvalitet med en høj ydeevne. 

De fleste fadølsanlæg er konstrueret i rustfrit stål. Materialet har den klare fordel at det er robust, let at rengøre og derfor mere hygiejnisk. Det indbyggede kølesystem i fadølsanlæg til hjemmebrug har et særligt lavt strømforbrug. Dette er resultatet af innovativ køleteknik. Et fadølsanlæg til hjemmet kan trods den moderne køleteknik erhverves for små penge i dag. Anlægget kan anvendes med enhver 5l øl-fustage på markedet og bliver garanteret en succes til festen. I denne kategori kan alle ølentusiaster finde det rigtige hjemme-fadølsanlæg. Vores mini-fadølsanlæg er lette at transportere, robuste og har en høj ydeevne. 

Hvad koster et lille fadølsanlæg? 

På expondos hjemmeside koster det i omegnen af 2.000 kr. 

Hvor kan man købe 5-liters fustager? 

Prøv tyske supermarkedskæder i Danmark.