Tilbud

Vare: EX10230230

|

Model: GR-TR03

Trampolin med net - 244 cm i diameter - 80 kg - sort/grøn

kr 1,799.00 kr 2,099.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Flere børn kan hoppe samtidig takket være høj bæreevne på 80 kg
  • Sund udendørs aktivitet der forbrænder kalorier, styrker blodomløbet og samtidig er skånsomt mod leddene
  • Inkl. net
  • Robust konstruktion af holdbare materialer
  • Nem at montere med det medfølgende tilbehør og brugsanvisningen

PRODUKTBESKRIVELSE

Havetrampolin med sikkerhedsnet

Sund udendørs aktivitet med denne trampolin til haven GR-TR03 fra Gymrex. Trampolinen er nem at montere og har en høj bæreevne på 80 kg. Trampolinen leveres inkl. sikkerhedsnet.

Ekstra sjov i haven på trampolin med net

Denne udendørs trampolin har en diameter på 244 cm og en højde på 180 cm. Takket være de 48 fjedre med en diameter på 2,9 mm kan flere børn hoppe samtidig, eller en enkelt voksen. Trampolinspring er en af ​​de mest populære træningsmetoder i verden som både forbrænder kalorier, styrker blodomløbet, skåner leddene og ikke mindst er sjovt.

Takket være de robuste materialer og den stabile konstruktion er denne havetrampolin både robust og sikker. Den står på tre stabile dobbeltben af stål. Springmåtten er fremstillet i elastisk og modstandsdygtigt polypropylen. For at minimere risikoen for at komme til skade er kanten polstret med et 16 mm tykt lag skumstof. Derudover er der en overdækning af polyetylen og PVC der beskytter fjedrene mod vind og vejr.

Denne trampolin er designet med vægt på sikkerhed. Det slidstærke sikkerhedsnet til trampolinen sørger for en bekymringsfri træning med lav risiko for at komme til skade. Nettet fastgøres på stængerne på blot et øjeblik. Det åbnes og lukkes med en lynlås.

Denne trampolin er nem og hurtig at montere med det medfølgende tilbehør til montering og brugsanvisningen. Det anbefales at placere trampolinen på et blødt underlag, f.eks. græsplæne, flis eller sand. Køb trampolin GR-TR03 fra Gymrex.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser