Trustpilot

Have-vandfald

Et vandfald til swimmingpool er den perfekte løsning til at integrere lyden af plaskende vand i bademiljøet. Lyden af vandfald virker beroligende på sjælen. Og når du står under vandfaldet, giver det en blid skulder- eller nakkemassage. Vi tilbyder et bredt udvalg af vandfald der kan anvendes til havedam, swimmingpool eller andre formål. I denne kategori finder du vandfald til haven af høj kvalitet. 

Have-vandfald med mange anvendelsesmuligheder 

Et vandfald frembringer en bred og kraftfuld vandstråle som er perfekt til massage af skuldrene. Men et have-vandfald kan bruges på andre måder. Udover kanten af en swimmingpool eller havedam kan det monteres på et oppusteligt boblebad eller på en husmur. I en swimmingpool kan vandfaldet bruges til at tilføre friskt vand og dermed løbende udskifte vandet. På den måde bidrager det til rensningen af vandet i bassinet. 

I en havedam giver et vandfald bevægelse i vandet og forbedrer dermed vandkvaliteten. Et havedam-vandfald øger iltindholdet i dammen til glæde for fisk og planter. Til montering på en husmur er de fleste vandfald velegnede. Et have-vandfald kan f.eks. monteres på ydermuren af huset hvor det kan bruges til at give massage af skuldrene og nakken. Nogle havevandfald har LED der giver et herligt plaskende lysshow i aftenskumringen eller om natten. Et moderne havevandfald er hurtigt og nemt at slutte til svømmebassinets vandtilførsel. Se også vores øvrige swimmingpool-tilbehør så som pool-stiger

Fordelene ved et vandfald til haven: 

  • Det kan monteres fleksibelt på kanten af en swimmingpool, havedam, oppusteligt boblebad eller husmur 

  • Det et nemt at installere og slutte til vandtilførslen 

  • De førsteklasses materialer garanterer en lang levetid 

  • Alt nødvendigt tilbehør til installeringen medfølger 

Et have-vandfald er højdepunktet i haven 

Materialet er resistent mod klor, saltvand og ruster ikke. Havevandfaldet kan derfor holde i mange år. De fleste modeller er konstrueret i rustfrit stål af høj kvalitet som er robust og modstandsdygtigt. Samtidig er et have-vandfald af rustfrit stål lettere at rengøre og derfor mere hygiejnisk. Kim og bakterier sætter sig ikke på materialets overflade. Dette giver i sidste ende en bedre vandkvalitet i havedammen eller swimmingpoolen. De badende i swimmingpoolen har stor glæde af vandfaldet. Det giver massage og lyden af plaskende vand virker beroligende på sjælen. 

Have-vandfaldene er udført i et elegant design. Modellerne med LED skaber tilmed en enestående lysatmosfære. Rustfrit stål er perfekt i samspillet med rindende vand. Et moderne vandfald i haven skaber et blikfang og giver et godt førsteindtryk overfor besøgende. I denne kategori finder du vandfald til havedam, swimmingpools og andre formål.