Trustpilot
(2) anmeldelser

Plantelampe - 100 W - 6.000 lumen

199,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10090205

|

Model: HT-WEDGE-100AP

Prisen er inkl. 25% moms.
stk.
Rabat
Pr. stk.
1+
0%
199,00 kr.
3+
5%
189,05 kr.
5+
10%
179,10 kr.
10+
15%
169,15 kr.
Hovedfunktioner
  • Fremskynder plantens vækst i alle faser fra nysået frø til blomsterstadiet
  • Lyskraft – 136 LED'er med en levetid på 50.000 timer og en effekt på 100 W
  • Fuldt spektrum (380 - 780 nm) optimerer plantens vækst i alle stadier
  • PPFD-værdi på 903 µmol/m2/sek. er ideelt til grønne planter, blomster, frugt, grøntsager, krydderurter, tomater, peberfrugter, salat m.m.
  • Legende let at hænge op med det medfølgende monteringstilbehør
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

Kraftig plante-lampe med LED

Denne energieffektive og miljøvenlige plantelampe HT-WEDGE-100AP fra hillvert, din ekspert indenfor haveudstyr, har en effekt på 100 W og 136 LED-pærer og kan bruges såvel professionelt i drivhuse og gartnerier som af hobbygartneren i kældre og garager.

Strømbesparende og effektiv lampe til planter fra hillvert

Det brede lysspektrum med en bølgelængde på 380 - 780 nm sørger for en optimal og sund plantevækst samt den livsnødvendige fotosyntese. Planterne absorberer over 95 % af lyset som de kan nyde godt af fra frø til blomstringsstadiet. Takket være det store spektrum bliver blomstringstiden ikke blot forlænget men også forbedret. Det er ikke nødvendigt at tænde og slukke lampen i de forskellige vækstfaser.
Denne varmelampe til planter har indbyggede LED-pærer med en levetid på op til 50.000 timer. Alt efter plantetypen er det nødvendigt med forskellige PPFD-værdier (fotosyntetisk aktiv fotonflus-tæthed). Med en PPFD-værdi på 903 µmol/m2/sek. er lampen ideel til alle vækststadier hos forskellige planter som krydderurter (basilikum, rosmarin), grøntsager (tomater, agurker, salat) og blomster. LED-lampen kan bruges til hydrokultur lige så vel som til jordplanter.
Den energibesparende LED-plantelampe kan komme til indsats overalt hvor sollyset ikke skinner, eller hvor det er nødvendigt med en ekstra lyskilde. LED-lamperne har en strålevinkel på 120° hvilket giver et stort lysfelt. Lampen leveres inkl. monteringstilbehør så den så let som ingenting kan hænges op over planterne eller plantekasserne.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 2 karaktergivninger

Sorter efter :

for 2 måneder siden Offentliggjort på Expondo Hungary

godt

godt

Vis den originale anmeldelse

for 4 måneder siden Offentliggjort på Expondo Hungary

Anbefales til dyrkning af frøplanter

Jeg købte den tredje sådan plantelampe herfra. Jeg har brugt dem til at dyrke frøplanter i 2 år. Det fungerer perfekt, tomat-, peber- og agurkfrøplanter vokser fint under det. Metaloverfladen bliver varm, men det er karakteristisk for LED-lamper. Hurtig og præcis levering med mulighed for efterkrav.

Vis den originale anmeldelse

Ofte stillede spørgsmål

Til hvilken slags planter er lampen egnet?

Denne plante-lampe kan anvendes universelt til grønne planter, blomster, frugt, grøntsager, krydderurter, tomater, peberfrugter, salat m.m.

Hvor mange timer om dagen skal planten have lys?

Alt efter plantetypen mellem 8 og 12 timer pr. dag.

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter