(1) Bedømmelse

Vare: EX10061202

|

Model: MSW-RS-800

Rullestander - 60 til 97 cm - 800 kg

kr 969.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • indstillelig højde fra 60 til 97 cm
  • maks. bæreevne 800 kg
  • Robust og stabil konstruktion af langlivede materialer
  • Kompakt og nem at transportere med den lave egenvægt
  • kan kombineres med flere rullestandere

PRODUKTBESKRIVELSE

Højdejusterbar rullestander forlænger arbejdsbordet

Rullestander MSW-RS-800 fra MSW er en praktisk hjælp der kan gøre det daglige arbejde i værkstedet nemmere. Når du skal arbejde i et langt arbejdsmateriale af træ eller metal, er en rullestander en hjælpende hånd hvormed du kan forlænge dit arbejdsbord, uanset om du skal anvende rundsav eller boremaskine. Men også når du skal lægge lange genstande ind i en lastbil, er denne rullestander en uvurderlig hjælp.

Rullestander – en nyttig hjælp i værkstedet

Rullestanderen kan nemt indstilles i højden fra 60 til 97 cm. Derved kan du tilpasse rullestanderen dit arbejdsbord. Rullen gør at du kan håndtere et langt arbejdsmateriale op til 800 kg med brug af færre kræfter. Denne rullestander består af en stålrulle. Herpå kan man kontrollere store planker med minimal modstand. Bredere og tungere genstande kan lettere forarbejdes når de ligger på den 39,5 cm brede rulle.

Rullestanderen har en lav egenvægt og er derfor nem at transportere rundt i værkstedet. Særligt i arbejdet med et langt eller tungt arbejdsmateriale, kan det være en god ide at stille flere rullestandere ved siden af hinanden. Rullestanderen står ekstra stabilt, også når der kommer meget vægt på.

Rullestanderens jernkonstruktion er både stabil og har en ekstra lang holdbarhed. En rullestander som du kan få glæde af på værkstedet i mange år frem. Takket være den kompakte konstruktion er rullestanderen nem at oplagre når den ikke skal bruges.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser


5.0

Baseret på 1 bedømmelse

01.06.2023

Agréablement surpris, bonne conception, le rouleau tourne sans résistance et sa concentricité est très correcte.