Tilbud

Vare: EX10060088

|

Model: MSW-ZBELT-620-60

Zirkon-slibebånd - 620 mm - grovhed 60 korn

kr 109.00 kr 179.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Kraftigt og slidstærkt slibebånd af zirkon
  • Sæt 5 stk. slibebånd
  • Grovhed 60 til slibning af store ujævnheder
  • Egnet til rør og runde slibeemner på op til 180 mm i diameter
  • Passer til rørslibere af forskellig fabrikat

PRODUKTBESKRIVELSE

Zirkon-slibebånd - 620 mm - grovhed 60 korn

Slibebånd af zirkon MSW-ZBELT-620-60 er tilbehør til rørslibere og leveres i sæt af 5 stk. Takket være grovhed 80 er det egnet til at bearbejde grove ujævnheder der kræver en kraftfuld og effektiv slibning af overfladen. Zirkon er særligt velegnet hertil.

Kraftigt zirkon-slibebånd hjælper med svære slibeopgaver i dit værksted

Zirkonoxid er også kendt som kunstig diamant og er kendetegnet ved sin særlige hårdhed. Det er ideelt til første omgang slibing af rør og runde genstande hvor der er meget, der skal slibes væk. Til den senere polering bør vælges et finere slibebånd.

Slibebåndet måler 620 x 40 mm og er beregnet til professionel metalforarbejdning, ikke mindst rustfrit stål, aluminium og legeringer. Det kan anvendes til rør og runde slibeemner med en diameter på op til 180 mm. Slibebåndets materiale holder længe og garanterer et konstant og optimalt sliberesultat. Slibebåndet er hurtigt og nemt at udskifte.

Slibebåndet passer ikke kun til maskiner af fabrikatet MSW, det kan også anvendes til Metabo, Flex og andre slibemaskiner der bruger samme størrelse slibebånd. Se i vores onlinebutik det store udvalg af slibebånd i forskelligt materiale og med forskellig grovhed og størrelse.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL