Trustpilot

Slibemaskiner

Tilbud
Kombisliber - 250 W
MSW
(10)

Kombisliber - 250 W

Mål (LxBxH)
27 x 24.5 x 18.6 cm
529,00 kr. 660,48 kr.
Tidsbegrænset tilbud
Laveste pris garanteret
På lager
GRATIS LEVERING ca. 20.6

Slibemaskiner af højeste kvalitet og det passende tilbehør danner grundaget for kvalitet. Uanset om du har dit eget firma, eller er hobbyhåndværker, kan du finde det rigtige udstyr hos expondo. De bedste resultater opnås med professionelt slibeudstyr som samtidig gør arbejdsdagen nemmere. expondo tilbyder et stort udvalg af elværktøj til billige priser.

Hvilken slibemaskine skal jeg vælge?

Det kommer an på arbejdsopgaven. Der er et væld af forskellige slibemetoder. Hvilket materiale arbejder du i? Hvilken type overflader skal slibes? Overflader af træ, metal og sten reagerer meget forskelligt. Og igen er glas og plast helt anderledes at arbejde i.

Her er et overblik over vores slibemaskiner:

  • Svejsningsslibere

  • Tallerkenslibere

  • Trykluft-ligeslibere

  • Vinkelslibere

  • Væg- og loftslibere

Det nytter ikke at man har den bedste slibemaskine i verden, hvis man står og mangler det passende tilbehør. Husk derfor at bestille tilbehør med det samme!

En båndsliber behøver slibebånd, en excentersliber kræver slibeskiver og en deltasliber (også kaldet trekantsliber) har igen brug for sit særlige slibepapir. Vores produkter opfylder de højeste krav til slibearbejdet. Alt efter hvilket arbejde du vil udføre, kan du vælge slibepapir med forskellig grovhed, for at få et perfekt resultat uden ridser og fuger.

Kvalitetsprodukter til perfekt slibning

Maksimal ydelse ved minimal vægt, så kan man arbejde i lang tid uden afbrydelser og uden at blive overanstrengt. Med årelang erfaring og højeste kvalitetsstandarder kan vi tilbyde et produktsortiment som lever op til dine individuelle krav, f.eks. til at arbejde på steder med begrænset plads. Vibrationsdæmpning og muligheden for at justere slibeapparatet uden brug af ekstra værktøj sørger for et mere behageligt arbejde.

Naturligvis er arbejdssikkerheden i fokus. Af sikkerhedsforanstaltninger kan nævnes beskyttelsesskærme og sikring mod utilsigtet start efter evt. strømafbrydelser. Og når du arbejder med slibeapparatet hver dag, er det også vigtigt at det er brugervenligt. Uanset om du er på udkig efter et slibeapparat til din håndværksvirksomhed eller til privat brug i hobbyværkstedet, så vil du blive fuldt tilfreds med vores produkter der ovenikøbet forhandles til konkurrencedygtige priser.

Hvad er en kombisliber?

En kombisliber har både slibeskive og slibebånd.