Vare: EX10040592

|

Model: PHYSA DINAN WHITE

Massagebriks sammenklappelig - 70 cm bred - bøgetræ - hvid

kr 1,299.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Massagebriks transportabel - kan monteres på blot et øjeblik i klinikken eller på patientbesøg
  • Stabil ramme af bøgetræ med en høj bæreevne på 227 kg
  • PVC-betræk der er nemt at vaske og pleje
  • Flere justeringsmuligheder så massagebriksen altid passer til patienten
  • Ekstra bred massagebriks på 70 cm. Polstringen er 40 mm tyk. Armstøtte og udsparring til hovedet gør at man ligger bekvemt i alle positioner

PRODUKTBESKRIVELSE

Kuffert-massagebriks der er nem at transportere

Denne sammenklappelige massagebriks kan anvendes i klinikken, på kontoret og på besøg hos patienten. Massagebriksen kan bruges til både massage og andre former for behandlinger. Den er nem at klappe sammen til en kuffert og tage med overalt.

Sammenklappelig massagebriks med bekvem polstring

Denne massagebriks bliver i sammenklappet stand til en kuffert med bærehank. Når man er ankommet til kunden, skal man blot åbne kuffertmassagebriksen. Rammen af letvægtig, robust bøgetræ lader sig klappe ud, og samtidig folder sædet og ryglænet sig ud til en komfortabel, polstret liggeflade. Hovedstøtten, armlænene og hylden kan aftages og opbevares i rammen til kuffert-massagebriksen. Så er man klar til at påbegynde behandlingen.

Massagebriksen er robust konstrueret og har en høj bæreevne på 227 kg. Højden kan indstilles fra 620 - 870 mm og fikseres sikkert i den ønskede position med skruerne.

Kuffertbriks til optimal afspænding

Massagebriksen er udstyret med et 40 mm tykt lag fyld der hele tiden føles behageligt, også ved længerevarende massagebehandlinger. Fodstøtten kan hældes fra 15° og 50°. Nakkepuden gør at patienten kan slappe endnu mere af under behandlingen. Både hovedstøtten og ryglænet har aftagelige udsparringer hvilket er en fordel, hvis patienten skal ligge på maven.

Betrækket af PVC føles hele tiden behageligt. Efter brug er det nemt at rengøre med vand. Derudover er betrækket resistent mod olie og tager ikke skade af massageolie. Hvis man ønsker, kan det slidstærke betræk desinficeres uden problemer. Når massagebriksen er klappet sammen, kan kufferten opbevares overalt, nemt og pladsbesparende.

TEKNISKE DETALJER