Trustpilot
(2) anmeldelser

Arbejdsskab - 120 x 50 cm - 330 kg

2.699,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10012541

|

Model: RCAT-120/50-WT

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. tirsdag 30. april
Hovedfunktioner
  • Stabil konstruktion med tre opbevaringsflader og en høj samlet bærekraft på 330 kg
  • Bordpladen foroven måler 120 x 50 cm og befinder sig i en bekvem arbejdshøjde på 85 cm
  • Praktiske skydelåger der ikke åbner udad, og derfor er perfekte til små køkkener
  • Rustfrit stål der er hygiejnisk og let at rengøre
  • Stabilt arbejdsskab der kan tåle at blive brugt hver eneste dag
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


4.0

Baseret på 2 karaktergivninger

Sorter efter :

for 2 år siden Offentliggjort på Expondo Switzerland

mareridt

Et mareridt Arbejdsbordet i rustfrit stål, jeg bestilte (ankom til tiden, forudbetalt) var fuldstændig bulet og ridset, transportemballagen var en joke for et bord til 600 euro. Det meldte vi selvfølgelig med det samme og fik svar med det samme, men... så begyndte mareridtet: - Det gik frem og tilbage i tre uger med omkring 20 mails - tre forskellige "ekspedienter" var på arbejde - utallige opkald fra os alle mulige posthuse og rederier (ofte i venteposition), hvorfra vi altid blev informeret via e-mail om den formodede afhentning med dato og behandlingsnumre - vi tog tre arbejdsdage fri for afhentningen, der aldrig fandt sted - det færdige pakke med bordet (ikke ligefrem lille) skulle afleveres stående i vores stue - først i sidste mail fik vi en kort undskyldning for ulejligheden Bordet blev endelig afhentet tre uger senere og vi fik pengene tilbage en uge senere. Frygtelig skuffet over, hvad vi oplevede med Expondo, først og fremmest med produktet, så endnu mere med din kundeservice. En trist oplevelse og aldrig igen! Giulio

Svar fra

Tak for din feedback. Vi vil gerne hjælpe dig og blive ved med at blive bedre. Men for at undgå dette problem i fremtiden har vi brug for din støtte. Sammen vil vi gøre det.
Vis den originale anmeldelse

sidste år Offentliggjort på ManoMano France

Meget skuffet over produktet: ridser meget hurtigt. Ikke særlig robust. Monteringsvejledning uden klare forklaringer Beskyttelsesplast svær at fjerne og limen forbliver hvilket giver store mærker. Det er værre at undgå opløsningsmidler!

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter