Brugt Gryde til induktion 17 l
455,20 DKK

Brugt Gryde til induktion 17 l

Leverandør: Royal Catering | Varenummer: EX20011075 | Model: RCST-17E3

Normalpris: 569,00 DKK Du sparer: 113,80 DKK 455,20 DKK
eller

20,84 DKK /måned

Læs mere

inkl. moms og forsendelse*

Secondhand

Når vi sælger varer som brugte, handler det for det meste om produkter kunderne har returneret eller udstillingseksemplarer. Der kan forekomme mindre brugsspor og ridser. Men alt bliver testet inden det bliver sat til salg igen. Retur- og reklamationsretten gælder som normalt.

Produktegenskaber

 • til induktion, gas, elektrisk, m.m.
 • gryde og låg i rustfrit stål
 • volumen: 17 liter
 • sparer tid og penge
 • grydekant til nem ophældning

Effektiv madlavning med lavere energiforbrug

 

Induktionsgryden optager varmen optimalt. Den kraftige trelagsbund sørger for en jævn varmefordeling samtidig med at bevare varmen. De to ydre lag af rustfrit stål omringer det midterste lag af aluminium, som sørger for en effektiv fordeling af varmen i gryden og holder din mad varm i længere tid uden yderligere energiforbrug. Tilberedningstiden er forkortet med 20%, mens energiforbruget er reduceret med op til 30%, hvilket er en fordel ved hyppig, langvarig brug.

Se mereSe mindre
 

Induktionsgryden og låget er fabrikeret i rustfrit stål. Det rustfri stål imponerer med sin førsteklasses forarbejdning, holdbarhed og elegante design. Materialet absorberer ikke lugt fra maden og er yderst hygiejnisk.

Se mereSe mindre
 

Gryden er nem at vaske op og tåler opvaskemaskine. Dette er en stor fordel, ikke mindst i store køkkener, hvor køkkenredskaberne hurtigt skal være klar til brug igen.

Se mereSe mindre
 

Den særlige grydekant foroven sørger for at du nemt kan hælde uden at det drypper eller sprøjter fra gryden. Både gryden og låget har et varmeresistent håndtag som beskytter mod forbrændinger. Håndtagene bliver ikke varme under madlavningen.

Se mereSe mindre

Produktegenskaber

 • alsidig - egnet til både elektriske og gaskomfurer, keramiske kogeplader, halogen- og induktionskogeplader
 • rustfrit stål i høj kvalitet – lang holdbarhed, elegant og ekstra hygiejnisk
 • volumen 17 liter
 • låg med varmeresistente håndtag
 • 3-lagsbund sørger for en jævn varmefordeling

Rabat: 20%

Gryde til induktion 17 l

Induktionsgryde RCST-17E3 har en volumen på 17 liter. Den er varmeisoleret og er et køkkenredskab i høj kvalitet. Med denne gryde kan du tilberede store mængder mad i køkkenet og til udendørs arrangementer. Det medfølgende låg holder din mad varm, frisk og lækker. Gryden egner sig til både elektriske og gaskomfurer, keramiske kogeplader, halogen- og induktionskogeplader. Uanset om det er til professionel brug i cateringfirma, restaurant, bar, kantine eller til madlavning i hjemmet, kan du hos Royal Catering finde førsteklasses gryder, pander og alt hvad du ellers har brug for i køkkenet.

Model
RCST-17E3
Stand
Brugt
Materiale
Rustfrit stål
Kapacitet
17 l
Tykkelse (bund)
6 mm
Mål (lxbxh)
28,5 x 36 x 32 cm
Vægt
2,89 kg
Forsendelsesmål (lxbxh)
34 x 34 x 35 cm
Forsendelsesvægt
3,5 kg
Leveringsoversigt
 • Induktionsgryde RCST-17E3
 • Låg
 • Brugsanvisning

Bliver håndtagene varme?

Håndtagene er konstrueret således, at de ikke bliver varme. Dermed kan du røre ved dem både under og umiddelbart efter madlavning uden handsker.

Kan jeg bruge denne gryde med et elektrisk komfur eller gaskomfur?

Gryden er egnet til alle typer af kogeplader og ovne. Du kan benytte gryden på elektriske og gaskomfurer, såvel som på keramiske kogeplader, halogen- og induktionskogeplader.

Jeg har hørt, at madlavning på et gaskomfur med induktiongryder lavet af rustfrit stål er et stort problem, da det kræver meget tid og energi at opvarme gryden. Er det rigtigt?

Nej, vores induktionsgryder har en bund med tre lag. Mellem de to ydre lag af rustfrit stål er det midterste lag af aluminium, hvilket sørger for en effektiv fordeling af varme i gryden, så madlavningen foregår mere effektivt. Derudover holder grydens indhold sig varmt i længere tid.

Vær den første til at skrive en produktanmeldelseGiv bedømmelse
Bedømmelser kommer efter en godkendelsesprocedure på hjemmesiden

De med * markerede felter er obligatoriske.