Brugte

Vare: EX20012422

|

Model: RCSW 2.1G

Brugt Serveringsvogn - 3 bordplader - Royal Catering - 240 kg

DKK 1,199.00 DKK 1,399.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Bæreevne 240 kg. Tre rummelige bordplader så du undgår, at skulle gå unødigt frem og tilbage
  • Lydsvage, letløbende kvalitetshjul der absorberer vibrationer
  • Anti-vibrationsgummimåtter på undersiden
  • Robust konstruktion i rustfrit stål - let at rengøre
  • Hjul med stopklodser for sikker parkering under af- og pålæsning

PRODUKTBESKRIVELSE

Serveringsvogn med høj bæreevne

Serveringsvogn RCSW 2.1G fra Royal Catering med tre stabile bordplader er med sin robuste konstruktion ideel til brug i kantiner, restauranter, offentlige institutioner og den private sektor. Du kan bruge den til nemt at servere mad og drikke eller til at rydde service af bordene og transportere det ud i køkkenet. Serveringsvognen i rustfrit stål er yderst holdbar og nem at rengøre.

Letbevægelig og stabil serveringsvogn fra Royal Catering til din gastronomivirksomhed

Der en afstand på 215 mm mellem bordpladerne hvilket giver god plads til gryder og andre store genstande. Bordpladerne kan bære op til 80 kg hver. Bordpladerne overbeviser med deres særlige vibrationsdæmpede design. Rystelser og støj fra vognen bliver absorberet ved hjælp af anti-vibrationsgummimåtter der er anbragt på undersiden.

Hjulene kan rotere 360 ​​grader således at vognen let kan skubbes frem selv på begrænset plads. Takket være de fire stødbeskyttere til hjulene undgås skader på tapet og bordben. Vognen har fire store, letløbende hjul med hver sin stopklods for sikker parkering under af- og pålæsning. Hjulene gør at vognen selv med fuld belastning kan køre støjsvagt. Takket være hjulenes kvalitet kan vognen benyttes på enhver type underlag som for eksempel keramikfliser, træ- eller parketgulve.

Serveringsvognen er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet som har en høj modstandsdygtighed overfor fysiske og kemiske påvirkninger. Det robuste materiale sikrer at vognen bevarer sit skinnende udseende i lang tid. Derudover sørger den glatte og fine overflade for, at vognen er nem at holde ren og hygiejnisk. Ikke mindst overbeviser vognen med sin høje bæreevne på 240 kg.

TEKNISKE DETALJER