Brugte

Vare: EX20012021

|

Model: RCPG51-M

Brugt Stegeplade - 727 x 420 mm - rillet og glat - 4.400 W

DKK 1,999.00 DKK 2,399.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 2-5 dage

100% sikker betaling

  • Mange anvendelsesmuligheder til restaurant, grillbar, madvogn m.m.
  • Kraftig effekt på 4.400 W med et temperaturområde fra 50-300 °C
  • Nem betjening og rengøring
  • Afskærmning mod fedt- og oliestænk. Opsamlingsbakke til overskydende stegefedt
  • Solidt, førsteklasses kabinet af rustfrit stål og en stegeplade af jern

PRODUKTBESKRIVELSE

Stegeplade til køkken fra Royal Catering til din gastronomivirksomhed

Denne stegeplade RCPG51-M fra Royal Catering kan f.eks. bruges til fisk, kød, grøntsager, omelet, cowboytoast og tortillas – kun fantasien sætter grænser. Stegepladen imponerer med sit hygiejniske materiale der lever op til restaurationsbranchens høje krav. Stegepladen er tiltænkt professionel brug og kan f.eks. anvendes som restaurantudstyr, udstyr til grillbar, som cateringudstyr eller i en madvogn.

Elektrisk stegeplade til restaurationsbranchen

Den indbyggede, fuldautomatiske termostat sørger for at den valgte temperatur opretholdes konstant. Takket være det kraftige varmeelement der arbejder med 4.400 W, opnår den elektriske stegeplade hurtigt sin driftstemperatur på mellem 50-300 °C. Temperaturen reguleres på drejeknappen.

Stegepladen er fabrikeret af jern som sørger for en jævn varmefordeling til madretterne. Den massive stegeplade måler 727 x 420 mm og er delt op i en rillet og glat del. Den rillede del giver grillmaden sit karakteristiske mønster.

Stegepladen har på siderne og bagved en kant der beskytter kokken, arbejdsbordet og bagvæggen mod olie- og fedtsprøjt. Derudover afdækker kanten for vinden så varmen fastholdes, og samtidig forhindrer, at grillmaden rutsjer ud. Kabinettet er fremstillet af rustfrit stål der er neutralt i kontakt med madvarer, og let at gøre rent.

Den elektriske stegeplade har en udtagelig fedtopsamlingsbakke hvori overskydende stegefedt havner. Fedtopsamlingsbakken er nem at trække ud og tåler opvaskemaskine. De skridsikre gummifødder sørger for stabilitet og beskytter samtidig arbejdsbordet mod ridser.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL