Vare: EX10012066

|

Model: RCST-9404

Elgryde - 10 l - rødlakeret stål

kr 719.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Holder suppe, sovs og drikkevarer varme uden at brænde på
  • Stor volumen på 10 l og et kraftig varmeelement på 400 W til en stor madmængde
  • Temperaturområde på 35 - 80 °C gør det muligt at opvarme en lang række forskellige madretter
  • Låg med varmeresistent håndtag for øget sikkerhed
  • Let rengørlig indergryde af rustfrit stål og ydre beholder af stål.

PRODUKTBESKRIVELSE

Praktisk elektrisk gryde til varmholdelse af madretter

Med denne elgryde kan du holde madretter som suppe, gryderet og sovs serveringsklar i et længere tidsrum på den rette temperatur. Det tidløse design fra Royal Catering er perfekt til at præsentere maden for gæsterne på restaurant, hotel, tag selv-bord, catering, kantine, cafeteria og store arrangementer. Køkkenudstyret fra Royal Catering er solidt og af bedste kvalitet.

Professionelt catering-udstyr fra Royal Catering

Den elektriske gryde har en effekt på 400 W og en volumen på 10 liter. Den er derfor perfekt egnet til at holde suppe, sovs og varme drikke på den rigtige serveringstemperatur. Temperaturen kan indstilles på drejeknappen fra 35 - 80 °C. Mellem gryden og indsatsen befinder sig et vandbad hvilket sørger for en skånsom og jævn opvarmning, uden at maden brænder på. Samtidig bliver ydersiden ikke for varm.

Indergryden er fabrikeret i rustfrit stål, yderbeholderen af stål. Materialet er let at gøre rent, hygiejnisk, robust og har en lang levetid. Den 10 l el-gryde ser også efter flere års anvendelse elegant ud på buffetbordet. Låget er udstyret med et varmeresistent håndtag. Låget kan stå i opklappet position eller klappes helt tilbage.

Den professionelle elgryde er fleksibel i brug. Den behøver ikke at blive fast installeret et bestemt sted, men kan takket være sin lave egenvægt og den udtagelige indergryde problemløst transporteres, og anvendes som catering-inventar overalt.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser