Vare: EX10012000

|

Model: RCPMS-80S

Milkshake-maskine - 1 l - 15.000 omdr./min. - rustfrit stål

kr 719.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Effektiv blanding af drikkevarer med 80 W og op til 15.000 omdr./min.
  • Med 2 hastighedstrin har man bedre kontrol over røreprocessen
  • 1 liter volumen til tilberedning af store mængder drikkevarer
  • Kabinet, røreværk og bæger af fødevaregodkendt rustfrit stål der lever op til hygiejnekravene i restaurationsbranchen
  • Flere anvendelsesmuligheder til cremede milkshakes, frugt- og flødebaserede cocktails, æggesnaps m.m.

PRODUKTBESKRIVELSE

Pladsbesparende og effektiv milkshakemaskine

Milkshake-maskine RCPMS-80S fra Royal Catering, din ekspert indenfor cafe-udstyr og barudstyr, er specielt beregnet til professionel brug og kan f.eks. anvendes i restauranter, caféer, barer, diskoteker, iskiosker og sportsklubber. Med sin effekt på 80 W og hastighed på 15.000 omdrejninger pr. minut kan den tilberede cremede milkshakes, frugt- og flødebaserede cocktails, æggesnaps m.m. Takket være anvendelsesmulighederne og det elegante design er denne milkshaker uundværlig indenfor restaurationsbranchen.

Høj hastighed på op til 15.000 omdr./min.

Denne milkshakemaskine har en motor på 80 W med 2 hastighedstrin op til 15.000 omdrejninger pr. minut. Alt hvad du skal bruge til effektivt og kontrolleret at blande drinks og cocktails. Med en volumen på 1 l kan man tilberede milkshake til mange gæster samtidig. Men også privat i hjemmet kan man få glæde af milkshake-maskinen.

Når bægeret sættes ind i milkshake-maskinen, låser det sig fast og sidder forsvarligt under rystningen. Milkshake-maskinen er udstyret med en sikring mod utilsigtet start: Den kan ikke køre før bægeret sidder helt rigtigt.

Milkshakemaskinen er udført i et opretstående design der er pladsbesparende i køkkenet. Den elegante milkshakemaskine passer ind i ethvert bar- og cafémiljø. Fire gummifødder sørger for ekstra stabilitet og skåner samtidig bordpladen mod ridser.

Kabinet, bæger og røreværk er fremstillet af rustfrit stål som lever op til restaurationsbranchens hygiejnekrav. Materialet er nemt at gøre rent da rester fra drikkevarerne ikke sætter sig fast. Derudover er rustfrit stål lugt- og smagsneutralt i kontakt med drikkevarer.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL