(1) Bedømmelse

Vare: EX10011387

|

Model: RCCS-3.5LSS3

Morgenmads-dispenser - 3 x 3,5 l - 3 beholdere

kr 1,799.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Store beholdere med en volumen på 3 x 3,5 l
  • Lufttætte og og smagsneutrale beholdere friskholder de tørrede morgenmadsprodukter
  • Nem og hygiejnisk dosering med praktiske drejehjul af blød silikone
  • Indholdet i de gennemsigtige beholdere er synligt fra alle vinkler
  • Elegant design med elementer af skinnende rustfrit stål
  • Et væld af anvendelsesmuligheder til f.eks. havregryn, mysli, guldkorn, ris, nødder, pinocchiokugler m.v.

PRODUKTBESKRIVELSE

Praktisk og elegant müslidispenser fra Royal Catering

Royal Catering er din ekspert indenfor køkkenudstyr. Denne morgenmads-dispenser RCCS-3.5LSS3 fra Royal Catering ser elegant ud på ethvert tag selv-bord, uanset om det drejer sig om hotelmorgenmad, restaurant, café eller privat i hjemmet. Denne mysli-dispenser er udført i et gennemtænkt design med vægt på funktionalitet.

Skånsom ophældning med drejehjul der ikke knuser cornflakesene

Under de tre hældetude er der plads til at stille skåle med en højde på 13 cm. Drejehjulene er lette at betjene så man kan dosere cornflakes og havregryn i den ønskede mængde. Drejehjulene er fabrikeret i blødt silikone der ikke beskadiger morgenmaden, så f.eks. cornflakes kommer ud i hele majsflager. Der opstår mindre smulder end med andre morgenmadsdispensere på markedet. Takket være denne skånsomme behandling undgås at morgenmad går til spilde.

De skinnende låg er brudsikre, lufttætte og fødevaregodkendte. Lågene holder maden i beholderen friskt og forhindrer udtørring således at aromaen bevares. Udover mysli og cornflakes kan man fylde beholderne med f.eks. ris, pasta, bønner, nødder eller slik som man derefter hælder op i den ønskede position. Beholderne er konstrueret i gennemsigtigt plast så gæsterne kan se indholdet fra alle sider. Samtidig er det nemt at se, når det er på tide at fylde op igen.

Morgenmads-dispenseren er fabrikeret i langtidsholdbare materialer. Det rustfri stål og plastmaterialet er smagsneutralt og let at rengøre. De fire gummifødder sørger for en stabil stand samtidig med at skåne bordpladen for ridser. Server knasende sprødt mysli for dine gæster i denne morgenmadsdispenser og stil mælk og yoghurt ved siden af.

TEKNISKE DETALJER

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Karaktergivninger og anmeldelser