Vare: EX10012810

|

Model: RCAT-120/60-WS

Stål-rullebord med bagkant - 60 x 120 cm - 158 kg - Royal Catering

kr 2,299.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Stærkt - stabil konstruktion med en høj bæreevne på 158 kg
  • Rummeligt - stor bordplade på 60 x 120 cm med hylde forneden
  • Hygiejnisk - de glatte overflader af rustfrit stål er lette at rengøre grundigt. Bagkanten beskytter væggen mod oliestænk og vandsprøjt
  • Mobilt - 4 hjul, heraf 2 med stopklodser
  • Nemt at samle - inkl. monteringstilbehør og vejledning

PRODUKTBESKRIVELSE

Rullebord til køkken med stor bordplade

Stålmøbler er grundlaget for et hygiejnisk køkken hvor man ønsker at tilberede madretter af enhver art. Dette stål-rullebord fra Royal Catering passer ind i alle professionelle køkkener. Det er specielt designet til de høje krav indenfor restaurationsbranchen og giver med sine to flader ekstra opbevaringsplads. De 4 hjul, heraf 2 med stopklodser, gør rullebordet fleksibelt i brug.

Solidt - rullebord til køkken fra Royal Catering der overbeviser med sin fortrinlige kvalitet

Bordpladen måler 60 x 120 cm og er placeret i en højde af 85 cm. Hylden forneden måler 108 x 48 cm. Hylden kan bære 60 kg. Også større genstande kan opbevares på hylden forneden. Der er en afstand på 53 cm op til bordpladen. En 115 mm høj bagkant beskytter væggen mod oliestænk og vandsprøjt.

Stål-rullebordet er samlet på kun et øjeblik med det medfølgende monteringstilbehør og vejledningen. De massive, runde ben med en diameter på 48 mm giver rullebordet stabilitet, og bidrager til den høje bæreevne. Denne ligger på 158 kg.

Bordet er stabilt og sikkert takket være den præcise udførelse af høj kvalitet. Dette stålbord med hjul er modstandsdygtigt overfor fysisk beskadigelse (f.eks. ridser). Materialet er nemt at rengøre grundigt og giver derfor de perfekte forudsætninger for et hygiejnisk arbejde med fødevarer.

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser