Vare: EX10012429

|

Model: RCWW 4

Vasketøjskurv på hjul - 300 l - Royal Catering

kr 689.00
Prisen er inkl. moms

På lager!

Leveringstid ca. 1-3 dage

For store leveringer med fragtfirma udgør portoen 149 DKK, for små bestillinger under 372 DKK udgør portoen 29 DKK.

100% sikker betaling

  • Stor vaskekurv på hjul med 300 l
  • Aftagelig vasketøjspose af slidstærk PVC og ramme af robust rustfrit stål
  • 4 letløbende hjul så man nemt kan komme frem
  • Den let koniske form gør denne vasketøjskurv med hjul nem at fylde
  • Vasketøjsposen fastgøres med 10 stropper med plastspænder

PRODUKTBESKRIVELSE

Praktisk vaskekurv på hjul fra Royal Catering

Vasketøjskurv på hjul RCWW 4 fra Royal Catering er perfekt til hoteller, pensioner, plejehjem, sygehuse og overalt hvor man har store mængder vasketøj hver eneste dag. Den slidstærke vasketøjspose af plast (PVC) er perfekt til transport af duge, sengetøj og tøj.

Transporter store mængder vasketøj i vasketøjsvogn

Denne vasketøjskurv med hjul har en stor volumen på 300 l. Den kan derfor effektivisere den daglige arbejdsgang så man hurtigere får indsamlet lagener, håndklæder m.m. Vasketøjsposen befinder sig i en højde af 80 cm med en åbning på 91 x 65 cm. Den let koniske form gør vasketøjsposen lettere at fylde, samtidig kommer man nemt omkring selv på begrænset plads.

Vasketøjsposen er fremstillet af slidstærkt plast (PVC) der kan tåle at blive brugt hver eneste dag. Posen fastgøres med 10 stropper med plastspænder. Den aftagelige pose kan vaskes i vaskemaskine efter behov.

På de 4 hjul kommer man let omkring på alle typer gulv med et minimum af støj. Hjulene ridser ikke gulvet. Rammen er af robust rustfrit stål der er modstandsdygtigt overfor fysisk skade. Køb denne vaskekurv på hjul der er en værdifuld hjælp i det daglige arbejde på hotellet eller plejehjemmet.

TEKNISKE DETALJER