Trustpilot

Slush ice-maskiner

En professionel slush ice-maskine er perfekt til boder på markedspladser, restaurationer, store arrangementer, kiosker og strandbarer. På varme dage kan man give en forfriskende afkøling. Udover slush ice kan man tilberede  frugtdrinks, cocktails og sorbet. Særligt i sommerlandet er maskinen populær hos børn og voksne. Med en slush-ice maskine fra expondos udstyr til markedspladser er det legende let at tilberede slush ice. I denne kategori har vi et stort udvalg af maskiner til professionel brug.

Se også expondos øvrige udstyr til markedspladser, f.eks. softicemaskiner , milkshakemaskiner og nachosvarmere .

 

En slush ice-maskine til professionel brug

En god slush ice-maskine finder anvendelse ved store arrangementer, festivaler, i kantiner, caféer, kiosker og andre butikker.

En slush ice-maskine arbejder med et effektivt røreværk og en indbygget kølefunktion.

Ejeren af slush ice-maskinen skal blot hælde væsken til ismassen i beholderen og starte maskinen.

Den indbyggede kølefunktion sørger for at væsken i beholderne nedkøles til den ønskede temperatur. Samtidig sikrer røreværket i hver beholder at der ikke opstår klumpedannelse.

Røreværket sørger for at blandingen bliver ensartet, og får en grødet konsistens. Med tappehanen kan kunden selv hælde op i bægeret.

Røreværket til slush ice-maskinen sørger for at tappehanen ikke tilstopper. Producenterne af slush ice-maskiner har en mangeårig erfaring og tilbyder forskellige modeller. Ønsker du at sælge slush ice kan du vælge mellem en, to eller flere beholdere. Hvis man har flere beholdere, kan man tilberede flere slags slush ice på samme tid. Hvert røreværk kan reguleres separat.

Fordelene ved en slush ice-maskine

Tilbered lækker slush ice uden anstrengelse!

En slush ice-maskine med flere beholdere er praktisk til produktion af forskellige varianter.

Kombinationen af røreværk og køleteknik fremtryller forfriskende slush ice på bare et øjeblik.

Betjeningen af slush ice-maskinen er legende let på det moderne og overskuelige kontrolpanel. Der er kun ganske få knapper. Aldrig var det nemmere at tilberede slush ice!

 

Køb slush ice-maskine fra expondo

De forskellige røreværk kan reguleres separat hvilket giver mulighed for, at lave flere varianter med forskellig konsistens i beholderne. Den dag i dag er beholderne til slush ice konstrueret af fødevaregodkendt polykarbonat. Hver beholder har et låg der beskytter mod støv og urenheder. I de gennemsigtige beholdere kan kunderne betragte udvalget. Grundet beholdernes materiale lever slush ice-maskinerne op til de høje hygiejnestandarder indenfor restaurationsbranchen.

Uanset om du er privatkunde eller butiksejer, er det perfekt med en professionel slush ice-maskine der kan bruges til et væld af forskellige formål.

Udover den nemme betjening er en fordel ved slush ice-maskinerne de robuste komponenter. Disse maskiner er specielt konstrueret til køb og salg af slush ice. Derudover har de tidssvarende slush ice-maskiner en praktisk drypbakke som sørger for, at arbejdsbordet altid tager sig rent og hygiejnisk ud. I din bod på markedspladsen kan du ikke undvære en slush ice-maskine. Tag et kig i vores kategori og find en billig slush-ice maskine der passer til netop dig.

Kan en slush ice-maskine kun tilberede slush ice?

Nej, den kan også anvendes til frugtdrinks, cocktails eller sorbet.