Trustpilot
(5) anmeldelser

Plasmaskærer - 65 A - arbejdscyklus 100 % - 400 V - IGBT - HF-tænding

2.999,00 kr.
Prisen er inkl. 25% moms.

Vare: EX10021418

|

Model: S-PLASMA 60U

Prisen er inkl. 25% moms.

På lager!

Levering ca. fredag 3. maj
5% discount ved mindst 3 af samme vare 10% discount ved mindst 5 af samme vare
Samlet pris
Pr. stk.
Rabat
2.999,00 kr.
2.999,00 kr.
0%
8.997,00 kr.
2.849,05 kr.
5%
14.995,00 kr.
2.699,10 kr.
10%
Hovedfunktioner
  • Maks. skærestrøm 65 A ved en arbejdscyklus på 100 %
  • Overskueligt kontrolpanel med LED-display, manometer og drejeknap der også kan betjenes iført svejsehandsker
  • Moderne IGBT-inverterteknologi med HF-tænding
  • Pæne snit uden deformeringer op til 22 mm
  • Kompakt apparat med bærehåndtag
Sikre betalingsmetoder
Leveringsinformationer
Returnering og garanti

PRODUKTBESKRIVELSE

TEKNISKE DETALJER

Karaktergivninger og anmeldelser


4.2

Baseret på 5 karaktergivninger

Sorter efter :

for 8 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Fuld anbefaling.

Ifølge alle meninger online om denne enhed, anbefaler jeg den også. Jeg læste mange positive indlæg, og det fik mig til at købe en kutter. Jeg kan uden tvivl anbefale det yderligere og tilføje en anden positiv udtalelse om denne enhed. Hurtig forsendelse, varen blev leveret dagen efter, godt pakket ind. Korte og præcise instruktioner med sikkerhedsanvisninger. Meget enkel interface, nem styring af enheden - alt er i orden. Med hensyn til skæretesten vil jeg poste en kort video på YT - det ser rigtig godt ud.

Vis den originale anmeldelse

for 8 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Perfekt!

Plasmaskæreren imponerede mig, for at være ærlig. Brugervenligheden er fantastisk - brugerfladen er så enkel, at jeg ikke engang behøvede at tænke for meget over det. Men så præstationen! Galskab! Det rystede virkelig, og de tekniske data svarede fuldstændig til virkeligheden, hvilket virkelig overraskede mig. Manualen var også meget godt udført og hjalp mig meget. Det er en leg at bruge, og ydeevnen blæser dig væk. Læg dertil den hurtige forsendelse, den sikre indpakning og den geniale manual – perfekt!

Vis den originale anmeldelse

for 8 måneder siden Offentliggjort på Expondo Poland

Den bedste kutter

Meget godt valg. I starten var jeg skeptisk, fordi jeg ikke kunne finde nogen videoer om produktet, så jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente, eller hvordan snittet ville se ud. Jeg fandt kun få anmeldelser på nettet. Og det er alt. Det, der til sidst overbeviste mig om at købe det, var den relativt lave pris, 65A og en virkelig kraftfuld cyklus. Hvilket virkede ret utroligt for denne prisklasse. Et lille antal positive udtalelser på internettet indikerede dog, at parametrene syntes at være realistiske eller i det mindste meget tæt på de rigtige. Jeg kan bekræfte, at dette er et rigtig godt valg. Afhængigt af arbejdet kan cyklussen være kortere - men det afhænger sandsynligvis af de omgivende forhold under svejsningen. Snittet er stænkfrit, alt er blæst flot ud. Den håndterer tykkere materialer rigtig godt og hurtigt. Med ét ord, et produkt, der virkelig er din opmærksomhed værd. Den bagerste del af huset knirker lidt, men det kunne forbedres - for hele enheden ser virkelig solid ud. Enheden ankom uden stik, og den var ikke inkluderet i sættet (400V), hvilket er ret standard for 3P og til denne pris har jeg ingen større klager, men det ville være bedre at have det i sættet. En anden fordel er den nemme betjening, ingen knapper - alt er let under kontrol. For at opsummere, så ER DET DET VÆRD!

Vis den originale anmeldelse

for 9 måneder siden Offentliggjort på Expondo Germany

Ingen kommentar.

Vis den originale anmeldelse

for 6 måneder siden Offentliggjort på Expondo Slovakia

plasmaskærer 65 A

Det korrekte jordkabel blev ikke leveret, du kan ikke finde noget svar på dette problem. En slags links et sted, hvor det ikke virker, det giver hele denne butik et dårligt image!

Vis den originale anmeldelse

Du er i gode hænder

på vores hjemmeside!

Vores mål er at kunne tilbyde bæredygtige produkter til konkurrencedygtige priser, alle stemplede med et kvalitetstegn i form af et design, som er udviklet i Tyskland. Vi har efterhånden mere end 100.000 tilfredse kunder, og vi arbejder fortsat på at udvikle nye løsninger, som opfylder vores kunders individuelle ønsker og behov.

Foretrukket af eksperter i hele verden
mere end 16 års erfaring
indenfor internethandel
3 MILLIONER
kunder har købt vores produkter